Lösenord

måndag, juni 26, 2017

Natt-pique-nique vid Seine bland skrikande möss

DAGEN KOM! Efter veckor av väntades blev det till slut söndag, och dagen Emil skulle anlända på kvällen för vår tre veckors långa Paris-semester. Jag tillbringade i princip hela dagen utan lust att göra någonting - förutom att vänta. Jag jobbade ett kort pass på kvällskvisten på boulangeriet, och sedan sprang jag hem och duschade av mig innan jag skulle möta upp mitt hjärta. Så här såg jag ut när jag var klarpiffad.


Jag hade planerat att ta bussen, men i och med att jag blev klar mycket tidigare än jag trott och vädret var *underbart*, så valde jag att ta en promenad upp till busshållplatsen.


Medan jag gick blev jag regelbundet uppdaterad av Emils snapchat om hur hans resa pågick. Åh, jag blev helt pirrig i magen av dessa snaps!


Jag kom fram ungefär en kvart före honom, och slog mig ned och skrev dagbok innan hans buss svängde in på parkeringen. Strax över 22 var klockan, och solen höll precis på att gå ned. Mitt hjärta bultade när jag såg honom gå mot mig med sin resväska - självsäker gång, svängande på axlarna och med stadig blick.

Så kom han fram, och vi kysste varandra så som vi pratat om i flera veckor. Att möta hans läppar med mina var som en dröm - jag överdriver inte ens. Det var en så obeskrivlig tillfredsställelse att äntligen få kyssa honom. Så overkligt. *lycklig tjej*

Vi tog métron hem och lämnade av hans resväska, och sedan pilade vi iväg till favoritpizzerian och köpte med oss två pizzettas à emporter (take away).
Jag hade nämligen föreslagit - eftersom klockan redan var över 23 och restaurangerna höll på att stänga - att vi skulle gå ned till Seine och äta pizza-pique-nique.  Genialisk idé, visst?

Vi gick ned till Île de la Cité och letade hungrigt efter en plats utan för stark pisslukt, bra utsikt och inte för befolkat. Det var förvånansvärt mycket folk ute för att vara söndagsnatt. Till slut hittade vi en plats och slog oss ned.


Vi satte oss ned på en filt, satte oss med varsin pizzakartong i knäet. Snart märkte vi att i parken bakom oss härjade en helt bunt möss och råttor, som pilade omkring, gnydde och skrek åt varandra. Mössens högljudda nattbestyr hindrade oss däremot inte från att äta pizza, pussas mellan tuggorna och prata. Vi diskuterade olika saker vi tände på hos det motsatta könet, om saker som inte attraherade oss och vår "typ" rent generellt.

När pizzorna var uppätna hann vi även med en liten hångelsession i nattmörkret, till bakgrundsljuset av Seines skvalpande och de skrikande mössen.

Därefter gick vi hem i natten, belägrade oss i min studio och somnade inte förrän klockan tre på natten. Det fanns alldeles för mycket ivriga känslor mellan oss för att kunna somna på en gång.


... Och det var så vårt tre-veckors Paris-äventyr började. 

11 kommentarer :

 1. Somnade inte förrän tre? La ni er inte med händerna på täcket och kyskhetsbältet fastspänt? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, återigen, min vän, fick du mig att skratta högt! Älskar hur du har den talangen genom virtuella medel.. ;)))

   Radera
 2. Snygg outfit!! Tror jag har likadan klänning, om den är från H&M ;)

  SvaraRadera
 3. MAGISKT inlägg (kan verkligen förnimma känslan du beskriver. Längtande och dunkande och återförening så mycket känslor på samma gång!!!! Underbar känsla??) tills du skrev om r*ttorna. Ugh jag med min fobi fick djupandas lite bara av att läsa det haha?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, men åh, nu får jag nästan dåligt samvete!!! Menade inte att du skulle känna obehag (även om jag fullt och fast kan förstå att du gör det!!!). :((( Hade också gärna skippat råttorna om jag fått välja, men nu var de våra ofrivilliga pique-nique-gäster. Vill liksom inte försköna det mer än jag behöver, för jag vill ge er en uppriktig bild om vad som hände och hur det var för oss. Onda med det goda..!

   Starkt av dig att kunna läsa igenom det i alla fall <333

   Radera
  2. NEJ inte dåligt samvete haha förlåt inte min mening <3 !! Jag njöt av inlägget och obehaget gick över fort pga scrollade upp och kollade på mysiga grejer istället :))

   Radera
  3. Phew.. Tur det i alla fall.. :'))) :*

   Radera
 4. Åh, blir alldeles pirrig och glad på samma gång att läsa ikapp, ni är så fina tillsammans.
  Och! Nu blev jag ju jättwnyfiken! Vad är din typ? Tycker du att Emil påminner om dina tidigare partners? Vilka egenskaper tycker du är viktiga hos din partner? Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. pingping! Minnsann skrivit in lösenordet fem (!!!) gånger för att hitta hit och se att du inte svarat :(( haha, så nyfiken!

   Radera
  2. Skriver direkt på messenger!!!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)