Lösenord

måndag, juni 05, 2017

Mina drömmar slår in!

Känslorna svallar i kroppen som en berg-o-dalbana smockfull med överentusiatiska skolbarn. De skriker av lycka, rädsla och skräckblandad förtjusning. Precis så känns det i mig just nu. Lycka, rädsla och skräckblandad förtjusning över vad som komma skall.

I lördags vaknade jag upp och var helt toksugen på baguette med nutella. Jag lyckades smitta detta sug till Emil (tack vare åtskilliga taggningar i nutella-bilder på morgonkvisten) att vi bestämde oss för att äta gemensam helgfrukost med nutella som hjälten.


Och när jag gick där med mitt frukostbröd, utan kofta i den varma morgonluften, drog in doften av Paris (läs: lycka!) och rev av kanten på baguetten så kom bubblet rullande som ett skratt ur magen - helt ofrivilligt.


Värdsliga tankar om svullnad fanns inte ens i närheten, för vet ni?
Jag har uppnått det jag drömt om.


Eller som jag skrev på facebook:


SER NI? Vi kan allt vi vill! Vi allihopa. Vi kan!



Kom även på att jag blev så omåttligt nyfiken.. Det där är min top 5-lista över bra saker i livet just nu..
Kan jag få höra din? 1-5, stort som smått, viktigt som oviktigt! Låt mig läsa din lista!

56 kommentarer :

  1. Vilken lycka <3
    Var stolt över dig själv, det är du själv som har gjort att du står där du står idag och upplever dina drömmar. Helt fantastiskt!!

    Så glad för din skull och jag hoppas verkligen att din Paris sommar blir något utöver det vanliga <3

    SvaraRadera
  2. Åh vilken känsla. Som att lägga sista biten i ett tusen bitars pussel ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. JAVISST?! Åh, precis så känns det, Liv! <3

      Radera
  3. Joppe Von Wästbröhl5 juni 2017 kl. 14:08

    Hej min käre favoritbloggare! Jag är ledsen för att jag kommenterar så sällan, men jag känner att jag ej har något att bidra med.... Efter ditt inlägg igår gjorde det lite ont i hjärtat och en liten varningsklocka började ringa. Jag har ju själv en ätstörning och minsta lilla tanke om hur kroppen KÄNNS bortom det fysiska är alltid farliga när man varit i anorexins gyttjiga träsk!
    Du är en underbar, klok, rolig och sprudlande kvinna med en fullständigt fantastisk kropp utifrån att den låter dig njuta av promenader, låter dig jobba och leva i Paris, tar hand om maten (och glassen��) du äter och allmänt tar dig framåt! Försök att fokusera på det för det är inget fel på dig eller din kropp och Maxime eller vad äcklet hette kan stoppa upp huvudet där solen inte skiner☺️

    Kram från en dålig kommentator men stort fan av ditt skrivande
    //Hobbypensionären Joppe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fina Joppe! Gissa om jag tänkt på dig och undrat var du tagit vägen.. Saknar dina kommentarer... Och du ska veta att minsta lilla ord är bra nog, du behöver inte ha prestationsångest!... Vill bara se att du finns där.. <3

      Tack för din fina och genomtänkta kommentar <333

      Radera
  4. JAAA! Blir typ pirrig av lycka när jag läser detta. Älskar att leva.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst?!?! LIVET ÄR SÅ FINT! Vad är fint i ditt liv just nu, Fredrika? Kan jag få en top5-lista? :D

      Radera
    2. Vad kul med lista! Åh, det finns så himla mycket fint i mitt liv alltså. Utan inbördes ordning:
      1. Det är sommar! Min favoritårstid.
      2. Min mysiga lilla lägenhet. (Har bott inneboende under våren och har trivts bra med det men det ÄR något speciellt att ha sina egna grejer omkring sig och att själv bestämma när man vill använda kök/badrum osv.)
      3. Att vara tillbaka på mitt "vanliga" jobb. (Har veckopendlat till en helt annan arbetsplats i Malmö/Lund sedan årsskiftet men igår gjorde jag min första arbetsdag på mitt vanliga jobb och det var så roligt att återse alla kollegor jag tycker om och jag njöt av att höra att de hade saknat mig :))
      4. Att jag ska till Köpenhamn över helgen med fina vänner. Har inte varit där på evigheter.
      5. Att jag är hel och frisk. (Hade en del krångel förra året med bland annat brutet nyckelben och en fotskada och tycker fortfarande att det är helt fantastiskt att jag kan springa, bära grejer och bara göra vad jag vill utan att ha ont.)

      Radera
    3. *ÄLSKAR listor*

      Vad fina punkter! Kan speciellt relatera till 2:an (även fast jag aldrig haft inneboende kan jag fortfarande uppskatta att ha ett eget boende).. Och du är tillbaka nu? Var är ditt vanliga jobb? Vilket av dem var mest givande?
      Och jag delar verkligen din glädje över en frisk kropp! Gud, så fint för dig!

      Radera
    4. Ja, nu är jag tillbaka på mitt vanliga jobb som är på sjukhuset i Halmstad. Och på tal om vad som gör livet värt att leva skrev du ett så himla fint inlägg om det förra året som verkligen stannade kvar hos mig, nämligen det här: http://sockerskrin.blogspot.se/2016/09/min-livsgladje-i-en-paj.html
      Kan vara mitt favorit-Emelie-inlägg någonsin (och det är INTE lätt att välja ett favoritinlägg bland alla fina texter du publicerar!).

      Radera
    5. ALLTSÅ ÅH!!!! Förlåt, men jag blev helt blödig nu. Hade helt glömt det där inlägget, men nu när jag läser igenom det <3333 Tänk....

      Radera
  5. Hoppas du inte tror att det blir mindre kul för alla oss att följa dig när du inte längre är i Paris lika mycket, för jag tror jag pratar för alla när jag säger att det ska bli såå kul att följa ditt liv med Emil i Nyköping och ditt nya jobb! :D du kanske inte ens tänkt det, men jag tänkte mest bara att du kanske skulle vara orolig över det. Jag babblar som vanligt :P
    Läste nyss kärleksbrevet och det går typ inte att beskriva med ord hur fint det var. Jag förstår känslan och längtan då jag känner det med min pojkvän med <3 skulle dock inte kunna uttrycka det lika väl som du gör, ditt författarsnille!

    Apropå svullenhet. Jag blir supersvullen inför varje mens eller om jag ätit mycket bröd och liknande och känner mig som en valross som rullar nerför en backe. Tror känslan försvinner ganska snart, om jag känner dig rätt! :D du promenerar ju dessutom en massa så vattenvikten lär ju rinna av dig som... ja, vatten.. hahah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aw, tack för att du säger det! För jovisst har det varit en oro - jag vet ju att mina bloggläsare tenderar att bli EXTRA intresserade när jag är i Paris, och när jag hade bloggen öppen ökade läsarantalet markant under dessa händelser... Men SÅ GLAD att du känner nyfikenhet inför mitt "nya" liv!!
      Och åh... tack.. <3 Och äsch, jag har tränat läääänge på att skriva ned mina känslor - numera går det som på räls, haha.

      Bröd kan vara boven. Det är ju typ det enda jag äter här (plus crêpes och pizza).. Men ja, vi får se om svullnaden försvinner eller inte! #livetsmysterium #onlytimecantell

      Radera
  6. Läste precis artikeln du var med i. Du. Är. Grym. <3 jag hade faktiskt aldrig hört talas om det innan du skrev om det när du började leva som polyamorös. Jag är fortfarande imponerad över att du är så öppen med det eftersom det inte är något som talas mycket om, obviously.

    Här kommer min top 5- lista över bra saker i livet just nu:
    1. Jag älskar mitt nuvarande jobb, <3
    2. Mina syskonbarn ♡
    3. Det är sommar, i löv it!
    4. Jag ser framemot 3 veckors semester i slutet av augusti..
    5. Dagsutflykter och grille, hur mysigt?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. MEN FINA DU. Tack!! <3

      Vad bra punkter!! Berätta - vad ska du göra under semestern? Och vad är favoriten att grilla? :D

      Radera
    2. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra på semestern då just nu min framtid är ganska oviss om mycket.. Men förhoppningsvis löser det sig och jag kommer säkerligen hitta något att göra. Om inte annat bara vara och ta dagen som den kommer :)

      Inget slår en mediumstekt karréskiva med antingen potatissallad, pastasallad eller ugnsbakade rotfrukter ♡ och grillad majskolv!!!....och grillade marshmallows till efterrätt då, såklart. ;)

      Radera
    3. Ja.. Och det är väl egentligen det som semester handlar om? Det där kravlösa och stressfria. Egentligen är då ett icke-planerande som mest optimalt för en stressad själ :))))

      MAJS! ÅH, hade glömt att majs fanns. SÅ GOTT. Och jag som inte gillar marschmallows - jag slår på banan med choklad i på grillen till efterrätt ;)

      Radera
  7. Vilken härlig känsla det måste vara.

    Bra saker i livet just nu är;

    Min fina lilla son (snart två månader!)
    Jag bor fantastiskt fint, på landet i ett eget hus och snart i ett helt nybyggt hus
    Mina älskade katter (jag är inte hel utan dem!)
    Jag har ett bra jobb, fritt och kan jobba mycket hemifrån
    Det lutar åt att jag och sambon lyckas med en "bra försäljning" som kan lyfta ekonomin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men gose! Bara två månader, hela liten och ny fortfarande..! Men det måste kännas som att tiden flyger, inte sant?
      Vad jobbar du med, Charlotte? :D Och får jag höra mer om försäljningen?

      Radera
    2. Jag jobbar som konsult och hjälper personer "komma tillbaka" till arbete efter sjukskrivningar etc. Det är underbart att få hjälpa och finnas till för personer som behöver extra stöttning. Jag återkommer när vi lyckas med den "goda affären".

      Radera
    3. Åh, det ringer en klocka när du säger så...! Låter riktigt givande, speciellt att finnas där för de människor som verkligen vill ha hjälp och behöver det.
      Och lycka till med "den goda affären"!

      Radera
  8. Jag måste bara säga att jag tycker det är så fantastiskt och härligt, ditt och Emils sätt att kommunicera och "vara med varandra"/umgås trots distansen mellan er. Det låter iallafall väldigt mysigt att dela frukosten med varandra även om en befinner sig på olika platser!

    Vad fina saker du har pågående i ditt liv nu! Mina top tio är nog...
    1. Att jag tagit lärarexamen!!!
    2. Att jag har fått mitt drömjobb på min drömarbetsplats.
    3. Att få snusa, busa och gosa på lill-valpen hela sommaren!
    4. Mitt älskade bolltäcke som får mig att sova som en prinsessa! <3
    5. Det är bara två månader kvar tills Urkult!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Awww :') #printscreen&skickatillEmil

      HAHA, din lista är ju jättelik min!!!! *superglad* Eller, åtminstone de två första punkterna. Och lilla A, det måste vara en fröjd att få ha ett litet busfrö (men också jobbigt ibland såklart) som man får ta hand om så tätt... NÄR börjar du jobbet, förresten?? Vilket datum? :D

      Radera
    2. Ja, så härligt att vi båda rott studierna i hamn och har kammat hem superjobb! :* Jo, han är som ett yrväder på både gott och ont! Det är tur att han är söt iallafall annars hade han nog inte undkommit så många hyss som han gjort! x) Jag börjar den 10 augusti! :D Sen börjar eleverna en vecka senare. Vi lärare (så pirrigt att få titulera sig som lärare!!!) har först en uppstartssträcka för planering och vi nyanställda får en "studie"/välkomstdag, tid med mentorer och diverse praktiska saker. :) När börjar DU jobba? :D

      Radera
    3. Vi är BÄST, skulle man kunna säga ;) ;)
      Hhahaha, jag tror fasiken det är vad håller hundvalpar vid liv det första året - söthet. Annars hade de flesta ägare blivit GALNA och skickat iväg kalaset efter ett tag, hehe..

      Men åååh, så kul! Du måste uppdatera mig för hur det går!!! Jag börjar den 4 september, och är så pirrig! Hela veckan innan dess är det dock flytt flytt flytt från Sthlm till Nypan som gäller :D

      Radera
  9. Älskar listor!

    1. Att sista tentan gick bra och att det nu är sommarlov
    2. Att jag får två veckors semester innan jag börjar jobba
    3. Att min zucchiniplanta blommar
    4. Att jag är på semester på Kreta i några dagar till
    5. Att jag ska vakta min kompis katt i en vecka i sommar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Listor är BÄST!!!

      Åh, grattis, Cecilia! Bra tentor och semester, sådan dröm!!
      och äter du dina zucchiniblommor? Jag har aldrig gjort det (eller aldrig haft en zucchiniplanta heller för den delen), men ser alltid hur de friterar dem och äter dem på Masterchef, hehehe... Hur gör du? :*
      ÄR DU PÅ KRETA NU? FUSK JU. Låter helt magiskt, jag hoppas du får en skön och snygg solbränna sen ;)

      Radera
  10. 1. Att det har varit varmt idag så sommaren är kanske på väg ändå
    2. Att vårt kök som vi rev ut för 7 veckor sedan äntligen börjar ta form då vi monterat stommar hela helgen.
    3. Att vi numera har en ugn också så idag blev det matpaj! :D
    4. Att jag börjar förstå att jag verkligen bor i hus. Som är mitt! (och min sambos)
    5. Att det inte är alltför lång tid kvar till semestern. Egentligen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underbara punkter ju! Speciellt att få till köket ordentligt - det är ju en så stor del av ett trivsamt hem! Och med ugn - ja, då kan det bli mer paj (eller som jag hellre vill se det.. PIZZA!) i framtiden.. :D

      Hur ska ni tillbringa er semester?

      Radera
  11. 1. Barnen, barnen, barnen
    2. Att vi ska vara lediga hela familjen i nästan tre månader
    3. Att vi reser till Nice om en vecka
    4. Dagens väder 😍 ÄLSKAR svenska sommardagar
    5. Att jag trivs så bra med föräldraledigheten och har troligtvis ett helt år kvar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och de är ju så söööta, dina tottar. Älskar att följa er på snapchat, så mysigt <33
      TRE MÅNADER? Wow, hur gick Sebbe till det?! Men CRED och stort grattis!!!
      Hoppas få massa snaps från Nice nu, och crêpes-bilder.. ;) Så får jag kontra med mina egna!

      Radera
  12. Gud vilken svår uppgift. Jag vågar inte göra någon lista just nu för att jag har fortfarande så många saker att klara. Jag är faktiskt tyvärr mer stressad än glad just nu. Men jag får väl återkomma om några veckor :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Attans! Men då, U, så håller jag alla tummar och tår för dig och ser fram emot att få höra din lista när du kickat ASS och klarat allt! <3

      Radera
  13. 1. Har ett seminarium kvar för terminen och sen ska jag vara helt ledig hela sommaren! (sista sommarlovet för nästa sommar är jag förhoppningsvis färdigutbildad :o)
    2. Varit så nykär i min sambo senaste månaden. <3
    3. Hade en kompis från hemstaden på besök i helgen! :)
    4. Eftersom jag är ledig hela sommaren får jag så mkt tid till att passa min familjs hund <3.
    5. Ska till Prag med några vänner i slutet av sommaren!

    Just nu känner jag mig mer harmonisk än på länge och är glad för mycket i mitt liv så vill bara njuta av att känna så :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. WOHO! Gud, färdigutbildad nästa år? Så nice!! Bara kämpa på sista biten, och njuta YMNIGT av ditt sommarlov nu!
      Vad är det för hund din familj har? Och vad heter hen? :)

      Och vad fint att du verkar må så bra, Julia! Det gör mig glad!

      Radera
    2. Ja precis, känns lite läskigt att det är bara är ett år kvar hehe ;) Får njuta av att plugga det sista året (säger jag nu, kanske ångrar mig när jag skriver c-uppsatsen)!

      En lagotto, från början är dom vattenhundar vilket märks :) han heter Leon och jag är en sån där jobbig hundmänniska som ser honom som min bebis typ <3

      Radera
    3. Haha, du kommer DEFINITIVT ångra dig när du skriver c-uppsatsen men sedan ångra dig tillbaka när du är klarstuderad och har jobbat jobba. Jag tror definitivt jag kommer börja sakna plugget snart, även om det känns skönt nu.. :)
      Haha, åh! Men det är så det SKA vara! Hundar ÄR barn. Man bryr sig precis lika mycket och de behövs precis samma sorts omtanke <3

      Radera
  14. 1. Fick godkänt på en jobbig kvalitativ rapport!
    2. Ska på premiärfilmvisning för en bekants film idag, samt testa ett nyöppnat glasscafé
    3. Imorgon börjar min sommarkurs!
    4. Om en månad har jag och Linus varit tillsammans i tre år
    5. Ska baka Nutellarulltårta i helgen <3<3<3

    Finns så mycket att vara glad över!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heja dig och rapporten! Rapporter suger. Och sommarkursen, kan du berätta lite mer im den? Vad är det för kurs?

      Grattis till dig och Linus, tre år är maffigt länge men samtidigt ingen tid alls i det stora hela. Tänk, så mycket ni har att se fram emot..
      Nutellarulltårta.. Oj, säg inte det högt. Emil kommer bli sjukt avundsjuk - han är ett nutellamonster ;)

      Radera
  15. Det är en grundkurs om religionvetenskap! Har alltid tyckt om religion - trots att jag själv definierar mig som ateist - så det ska bli spännande att dyka ner lite mer i religion nu under sommaren :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wow, intressant! Så kul att kunna blanda nytta med nöje på så vis - för all kunskap är ju berikade och en tillgång i livet. :D

      Radera
  16. 1. 39 dagar tills jag gifter mig med min soulmate!!!!
    2. Att komma hem till min fina pojkvän, få kramar, pussar, någon som lyssnar och pizza, efter en weekend som var hemsk
    3. Min hund, han gör mig så lycklig, speciellt söt när han drömmer
    4. Har en Ben & Jerry i frysen!
    5. Att i samband med vårt bröllop få ha hela min familj här hos mig i Israel <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. KOMMANDE BRÖLLOP. Åh grattis!!! <3 Pizza, i kombination med pussar, är definitivt det bästa botemedlet för nedstämdhet.. Han vet, din karl!

      Oooh, vilken smak är det? Har de andra smaker där borta, nya smaker? *så nyfiken*
      STORT GRATTIS IGEN, tål att sägas minst tusen gånger!

      Radera
    2. Peanut butter cup! Tror att de som finns här också finns i Sverige? Har bott här snart fyra är så har inte så stor koll på utbudet i Sverige, men upplever att det nästan aldrig kommer nyheter hit och att varje gång jag är i Sverige finns det så många smaker jag inte testat! Också sorgligt att Fairly nuts, både min och min pojkväns favorit, inte finns här i Israel :(

      Tusen tack för gratulationerna <3

      Radera
    3. Ja, så kanske det är. Peanut Butter Cup finns ju iaf i Sverige i alla fall :) Åh, är Fairly din favorit också?? I feel you, sis :/ <3

      Radera
  17. Listor <3

    1. På måndag har jag bott i Norrköping en hel vecka...
    2. ...och jag har redan fått ordning i lägenheten!
    3. Min partner kommer snart och hälsar på så jag slipper att gå vilse själv hela tiden.
    4. Om några veckor börjar mitt vikariat = första heltidsjobbet sedan examen.
    5. Sims 4 Parenthood (hahaha)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, ny Norrköpingsbo! Grattis, och så kul!!! Men är det inte lika kul att gå vilse också, i sin nya stad?
      Vad är det för vikariat du börjar? Och livet kommer verkligen igång för dig nu!

      Haha, åååh, SIMS! Saknar! Har inte spelat på flera flera år!

      Radera
  18. Grattis till en så cool lista! Och att du är så grym och har kämpat och stretat och inte gett upp, för det är ju du som fått allt att hända!
    Min lista:
    1. Att jag bor i ett hus på landet (!!!! som jag drömt om i hur många år som helst)
    2. Trädgård! Tomat- och gurkplantor, solrosplantor, potatis, rödbetor...
    3. ... och jag har fixat allt själv. Nyss var det små frön. Coola grejer.
    4. Mitt jobb; ett vikariat på heltid
    5. Min psykolog. Hon har allt som jag behöver, vi är en match och äntligen får jag den hjälp jag önskat och behövt så länge.

    Vill tillägga att allt är så sjukt stort, kanske är det med jobb störst även om det ser helt vanligt och tråkigt ut i listan. Men jag var sjukskriven i så många år, hade inget hopp om att någonsin kunna jobba eller ens klara ett slags vanligt liv med eget boende och att ta hand om mig. Eller, någonstans hade JAG hopp om det här. Men ingen annan runt mig, de såg symtomen och placerade mig i hopplöshetsfacket. Så min lista är typ som revansch och önskedröm och filmoverklighet fast ändå helt på riktigt! Att kunna öppna dörren en tidig morgon och gå ut barfota på gräset och se att jordgubbsplantorna har fått vita blommor, känna daggen på fötterna, höra fåglarna och suset och känna ett lugn och en glädje över livet. Över att jag finns och fick allt det här.
    (blev visst långt det här...)
    /Minna

    SvaraRadera
  19. Alltså, Minna.. WOW. Jag kan bara säga WOW. Och tänk.. Att du gjort detta helt själv. <3 Det är helt jävla otroligt.

    SvaraRadera
  20. Hej Emelie! Nu var det länge sen igen. Det är alltid lika mysigt när jag har en del att läsa ikapp. Men det har jag ju sagt innan :) Här kommer min lista:

    1. Min älskade katt. <3
    2. Min kropp börjar återhämta sig efter 9 år på p-piller. För ett halvår sedan behövde jag byta preventivmedel eftersom min mamma fick proppar i benet och då passade jag på att prova hur jag reagerade utan att stoppa i mig massa hormoner. Aldrig mer hormonpreparat för mig, tack och hej.
    3. Jag accepterar min kropp och till och med UPPSKATTAR den (oftast, alla har vi våra dagar och stunder...). Så himla skönt att kunna känna sig bekväm och snygg och inte ständigt hata sin kropp.
    4. Jag vågar, kan och har rätt att utesluta människor ur mitt liv som inte är bra för mig. Jag vågar kan och har rätt att sätta mina egna behov framför människor som bara tänker på sig själva.
    5. Efter att ha varit spårlöst försvunnen i över två år har min läslust äntligen kommit tillbaka! Och tänka sig, att det var 50 shades of gray som skulle bryta mitt ofrivilliga läscelibat hahaha ;D

    Så bra för mig att göra denna lilla lista! Det finns så mycket negativt just nu så det är lätt att glömma att det faktiskt finns saker som är bra, riktigt bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Awwww, vilka fina punkter!!! <333 Hur har återhämtningen från p-pillrena varit? JAG VILL HÖRA ALLT!!

      Hahaha, och anekdoten om 50 shades.. haha, jag skrattar högt, men älskar det på samma gång! Jag hade också en liknande upplevelse här för två år sedan x'D

      Radera
    2. Hahaha :D

      Angående p-pillrena: mitt humör är jämnare. Numera är min pms koncentrerad till före mensen och mycket mer hanterbar. Jag förstår varför jag är ledsen/tjurig/lättirriterad (det handlar bara om några dagar) och löser det hela genom att hålla mig borta från människor och äta glass. Innan hade jag kraftigare pms och under fler dagar, typ hela månaden nästan... Vilket gjorde att jag aldrig drog slutsatsen att mitt humör berodde på pms. Mycket lättare att hantera sitt mående om man vet vad det beror på och om man vet att det är tidsbegränsat och vet när det kommer upphöra.

      Märker också en skillnad med min hy. Jag har rosacea och innan jag slutade med p-pillren var min hy dålig jämt och ständigt, hade svårt att förstå och dra slutsats varför min hy reagerade som den gjorde. Numera får jag ökad akne några dagar innan mensen och under mensen, sedan återgår det till mitt normala. :)

      Radera
    3. Usch, jag är också så sugen på att sluta med p-piller men vet inte vilket preparat jag skulle ersätta det med.. Kondom är inte riktigt optimalt.. :/

      Men åh, bara fina saker ju! Vad glad jag blir, grattis vännen! <3

      Radera
    4. Har du funderat på p-dator? Typ Pearly eller liknande. Jag var tveksam till det först, men har läst så mycket bra om det och det är ju faktiskt inte mer osäkert än något annat. När det blir aktuellt för mig igen med preventivmedel är det detta jag ska ha. Helt hormonfritt :D Man kan ju alltid komba med kondom om man vill vara extra säker. :)

      Radera
    5. Jag har kollat på p-dator, men då är fortfarande kruxet att behöva ha kondom 7-10 dagar i månaden, vilket inte riktigt är ett alternativ.. :/

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)