Lösenord

tisdag, juni 06, 2017

Jag övertalade Loïc att äta pizza igen

Dillet har ännu inte fått sin mani tillfredsställd. Pizza står fortfarande högst upp på prioriteringslistan över önskade maträtter, och när jag och Lolo skulle ut denna lördagskväll så föreslog jag rakt om pizza.

Jag har tur att Loïc sällan är motsträvig.


Vi gick till ett ställe i kvareret, precis vid Mabillon. Beställde in varsin pizza (margherita för mig, quatre fromages med parmaskinka till Lolo) och började äta. Här nedan ser det ut som Loïc visslar på en rolig låt, men han putar bara med läpparna för att det lättare att hälla olivolja med precision då. *Gissar jag.*


Min pizza var riktigt god! Inte som favoritpizzerian bara ett stenkast bort, men helt värdig en middagsmättnad. Servicen var dock förkastlig - oengagerad och halvt otrevlig, så dit kommer vi inte gå tillbaka.

Sedan snickesnackade vi massor - om konstigheter som hänt på jobbet, om dramaqueens, om semester och om att lyckas med att uppnå sin lycka i livet.


Men mättnaden höll i sig hela kvällen och fortfarande: pizza! Fast nu blir det nog inte mer pizza på hela två dagar, tror jag.  

7 kommentarer :

 1. Alltså visst är det så himla konstigt med oengagerad och halvt otrevlig personal på restauranger? Typ halva deras arbetsuppgift är ju att få gästerna att trivas och komma tillbaka (och andra halvan är att servera mat då).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och så synd, framför allt! För det förstör så stor del av upplevelsen.. :/

   Radera
 2. Det kan aldrig bli förmycket av pizza, livets skänk från ovan! <3 Men så himla tråkigt med dåligt bemötande från personalen. Det drar verkligen ner både smak och upplevelse så himla mycket. Restauranger eller fik som skulle kunna ha 10/10 potential kan verkligen hamna långt nere på ens priolista p g a bemötande, lika så som bra bemötande och service kan få maten att smaka ännu bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Det är kanske därför hemmagjord pizza är som bäst. Servicen är ju spektakulär där! 10/10 toasters. Ger mig själv alltid asmycket dricks.

   Radera
 3. Pizzan ser verkligen ljuvligt välsmakande ut!
  Kikade nyss på din senaste videoblogg. Vill först berätta hur mycket jag uppskattar när du får feeling och spelar in dem. Underbart! För att återkoppla till ämnet du talar om i videon tänker o känner jag efter att ha sett den - Önskar att du vore min psykolog. Ditt sätt att se på personer, att tala samt problemlösa känns som ett sätt som skulle kunna vara hjälpsamt för mig då jag behöver verktyg för att ta mig ur de detsruktiva mönster jag sedan en tid bakåt helt fastnat i.
  Hoppas du har en fantastisk dag Emelie. Du är en inspiration för mig. Många kramar ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, Helena! Din kommentar gör mig så rörd, du har ingen aning.. Jag beklagar att du fastnat i destruktiva mönster, och jag hoppas du får tillräcklig hjälp att ta hand om dem, åtminstone i den mån du behöver <3 Och att mina ord och videobloggar kanske ger dig en liten knuff, en liten knuff i rätt riktning också, även fast det är inte är mycket... Hade mycket heller haft dig på konsultation på riktigt.. <3
   Stor kram, Helena, och ta hand om dig <33

   Radera
  2. Tyvärr får jag ingen (o har heller inte fått) någon konkret hjälp i att jobba med att bryta negativa mönster o tankebanor. Det är mer allmänsamtal som "du vet vad du behöver göra, ät o stå ut i ångesten."
   Hade utan tvekan tackat ja om jag fått möjlighet att komma på en konsultation hos dig!
   Önskar dig en lugn o fin dag ❤️ Kramar

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)