Lösenord

tisdag, maj 30, 2017

Videoblogg: Om att flytta ihop
24 kommentarer :

 1. Awww, vad mysigt det här var att titta på! Ni har en så himla fin kontakt med varandra som verkligen lyser igenom. <3

  SvaraRadera
 2. Vad kul att ni delar med er av era tankar! Vad fina ni är ihop! Med den kommande flytten har ni ett positivt gemensamt mål att se fram emot men först hoppas jag att ni kommer njuta av en skön sommar i Sverige och Paris. (Fin röst Emil har)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med! Ser SÅ fram emot om 25 dagar, när han kommer hit och vi ska ha semester ihop... Sedan i hösten får allvaret börja på riktigt, med grälen, tröttheten och vardagen ;) ;)

   Radera
 3. Tycker verkligen att detta var det finaste på länge, det syns verkligen hur kära ni är i varandra och tycker att ni har så fin kommunikation. Tack för att ni besvarade mina frågor för övrigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag bara lyser upp när du skriver så! Tänka sig, att det syns att vi är kära? Jag som liksom försökte att INTE sitta och ta på honom hela tiden eller inte kyssas osv ..:P Men klart att vi besvarar frågor, när du ställer så roliga och intressanta sådana!

   Radera
 4. Så gulliga!! kollade på denna igår (prenumererar på din kanal på youtube så jag förhandstittade, hehe)! Förstår att det ska bli magiskt att ha lediga helger. Har pluggat/jobbat inom vården 4-ever så blir ju lite samma som med ditt simjobb/caféjobb, att man liksom jobbar helger också och aldrig får den där lediga lediga känslan. Utan det är alltid något en måste göra. Puh! Min dröm e typ ett 9-5 jobb måndag till fredag, haha!
  Och grattis till allt, verkligen! Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, fördelen med att vara prenumerant på youtube! ;D
   Och du förstår du ju precis hur det känns.. TÄNK att få helg. Har verkligen längtat längtat längtat efter det.. :')

   Hur ser det ut för dig på den fronten? Skådar du ett 9-5 jobb snart i framtiden? ;)

   Radera
  2. Aaa, asså vet ej. Har typ total livskris just nu och är inte nöjd med något jag pluggat typ guuu. Sååååå.....Ska söka kockutbildning imorrn. Och kommer jag in, och får en framtid inom det kommer jag ju knappast få ett vanligt 9-5 jobb.. hehe. Men vågar typ inte tänka på det för känns så knäppt på ngt sätt. Uj uj...LIVET.

   Radera
  3. Kockutbildning? ÅH SÅ KUL. Blev just mega-avis, hahaha... Men som du säger är ju tiderna inte idealet, men arbetet däremot... LIVET <3

   Radera
  4. Haha ja! Nu har jag sökt! Är inte så himla stor chans att jag kommer in dock, är via komvux och de prioriterar ofta bort folk som redan har jobb/läst på högskola...så vi får se. Men vore fantastiskt! Öppnar ju liksom också upp för att någon gång jobba utomlands om en skulle vilja!

   Radera
  5. Aww... Ja, verkligen. Yrkesutbildningar har verkligen sina fördelar. Var utomlands skulle du eventuellt vilja jobba, då? :D

   Radera
 5. Det var ett gulligt samtal! Ni löser säkert frågor av den här sorten :)Jag som är en gammal realistisk tant inser att allt inte visas för oss läsare, men jag hoppas att ni också diskuterat lite tyngre saker, som ekonomi t ex. Gemensamma utgifter, hyra, nyanskaffningar osv. Låter kanske trist men är ack så klokt att göra innan frågan är akut...
  Förstår att du längtar till att känna dig ledig från all gnagande känsla som studier alltid medför. Vill bara varna liiite: du har ju valt ett yrke som kräver engagemang i människor och förberedelse, inte minst mentalt, för att träffa dem när det blir måndag igen. Tro mig, du kommer nog ha tankarna på detta med dig även under helgen ;) Det behöver absolut inte vara negativt och ångestfyllt utan är ofta tvärtom stimulerande, men - helt ledig känner man sig sällan. Mitt jobb har ändå huvudskligen känts mycket positivt och så blir det säkerligen för dig också! Så se framtiden an med tillförsikt, jag menar absolut inte att vara en sordin på något vis!!! Kan bara inte låta bli att nyansera plus och eventuella "minus".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj oj, vad du underskattar mig, teruko... ;)

   Radera
  2. Det gör jag inte! Du läser inte vad jag faktiskt skriver, att jag förstår att allt ni tänker och gör inte redovisas här. Jag har bara så svårt att enbart kommentera om hur gulliga ni är etc. Det tycker jag förvisso verkligen att ni är, men en kommentar kan väl få innehålla egna tankar och funderingar också utan att det betyder att du inte begriper sånt själv? Eller? Det är alltså i n t e någon sorts kritik. Peace.

   Radera
  3. Absolut att kommentarer ska fyllas av tankar och funderingar - jag upplevde mest att din kommentar kom som en varning (i och med "vill bara varna lite"), samt beskrivningar om hur "man" och "jag/Emelie" *nog* kommer känna, istället för att beskriva din egen upplevelse av din arbetstid och få mig att tänka efter själv. Det kanske bara är jag som upplevde att du sparkade upp öppna dörrar? Kanske var det sättet du skrev på, som fick mig att känna att du menade mig som underlägsen? Jag vet inte, men i vilket fall så vet jag att du inte menade så (dvs tar inte illa upp1), och jag själv har fullständig koll på mina egna förmågor :) Oroa dig inte, vännen! Peace. <3

   Radera
 6. Okej, nu har jag sett videon och håller helt med de andra. Ni är så fina ihop!

  SvaraRadera
 7. Asså ni är ju så fina<3

  SvaraRadera
 8. Åh vad härliga ni är! Era små blickar till och mellan varandra får det att kittla till i min maggrop så jag kan inte ens föreställa mig hur du måste känna! Jag är så glad för er skull! :)<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men söööt... Jag blir helt pirrig när du säger så ju?? <3333

   Radera
 9. Men åååh! Har inte varit här inne på ett tag. Men shit va fin kille du hittat! Har bara sett bilder på honom men han är ju ännu bättre IRL!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅÅH JAG SMÄLTER PÅ DIN KOMMENTAR :')))

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)