Lösenord

lördag, februari 25, 2017

Att få kyssa Emil igen och moffa raclette och svenskt lösgodis

I fredags vaknade jag upp sprudlande och glad, tog en dusch, piffade till mig och sedan tog jag selfies. Och vadan detta lyckorus denna morgon? Jo, Emil skulle ju anlända på kvällen!Alltså kände mig bara så *hot* !!! (sorry är verkligen inte jante)Jag kilade iväg till jobbet, stod med min kollega Daniel vid student-disken hela förmiddagen och smååt på bageriets kalasgoda bacon/ost-bröd. Mmm..! Dessutom - ett bra tecken på att man börjar bli bra bundis med kollegorna på jobbet; när man börjar bli elaka mot varandra. Som Daniel, som hela tiden muttrar åt mig "Håll truten, kvinna!" så fort jag retar honom för att ha gjort ett misstag/hört fel/tryckt fel i kassan, och jag bara skrattar tillbaka.

I alla fall tillbringar jag dagen serverandes brödsugna kunder, samtidigt som jag vet att Emil är på väg till mig. Så himla pirrigt!


Jag jobbade fram till 19:30, och sedan stack jag direkt till bussen för att åka och möta upp honom. Jag var så nervös så att ni har ingen aning. När jag stod såg bussen med honom inuti köra in på parkeringen så pirrade, bubblade, hoppade, studsade i magen min, och det kändes nästan som den där första gången han åkte för att hälsa på mig i Stockholm.

Han gick mot mig, jag kunde inte hjälpa att le och kastade mig i hans armar. Äntligen. Att sedan få kyssa honom igen var dagens absoluta höjdpunkt.

Vi traskade direkt och skulle äta middag, där jag bokat bord klockan 21. Restaurangen var fullproppad förutom vårt förbokade bord, och vi beställde in direkt. Raclette.


Raclette med tillhörande snygging, ja tack.


Okej. Bild först och sedan... klara... färdiga.. gå! #kaninteväntalängre


När vi åkte hem tog vi buss 82, och behövde bara stå och kramas i fem minuter vid busshållplatsen. Jag gillar verkligen linje 82, eftersom den tar oss förbi alla mina favoritplatser. Victor Hugo, Iéna, Eiffeltornet, Hôtel des Invalides och slutligen Montparnasse och Luxembourg. Emil fick sig därför lite kvällslig sight-seeing.


När vi kom hem plockade vi genast fram kvällsfikat. Jag hade en rouleau praliné som jag tagit från jobbet, och han hade köpt med sig gifflar (på begäran) och så hade han bakat Emil-kakor. Och inte nog med det, han hade en överraskning också..

En ENORM påse med svenskt lösgodis-choklad, mina favoriter!!!!! 
Alltså är han världens finaste eller är han världens finaste?!Jag lyckades trycka munnen full med choklad och äta bullen, sedan var vi båda för mätta för att fortsätta med kvällsfika-planerna.

Vi somnade runt midnatt, och sedan vaknade jag vid 2 av att jag hade ont i magen (för mycket mat) och kunde inte somna om pga alltför exalterad inför morgondagen. När jag i min rastlöshet småpillade jag lite på mobilen, och råkade väcka Emil. Mellan klockan 2-5 hann vi bråka (han var orolig att jag inte kunde sova pga honom + frustrerad över att bli väckt och jag tyckte han var ett neggo-barn*), ha försoningssex och somna som två klubbade sälar.

*(obs! Jag sade aldrig "neggo-barn", utan jag sade "jag tycker det är jobbigt att du har en så negativ attityd" fastän jag innerst inne tänkte "MEN LÄGG NER DITT JÄDRA NEGGO-BARN". Men kompisar, ni vet väl att ni inte ska gå på personangrepp i bråk? mvh psykologen).


Idag kommer bjuda på brunch, crêper och sevärdheter
HAN ÄR HÄR, HAN ÄR HÄR, HAN ÄR HÄR!


4 kommentarer :

  1. Så nu är du alltså i din favoritstad med din favoritperson - det låter som att det kan bli en riktigt härlig helg!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad roligt att ni äntligen får ses igen! Jag hade knappt kunnat jobba samma dag om jag visste att min älskling skulle komma samma kväll! 😊
    Och det stämmer såklart att du är en riktig heting-geting! :D

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)