Lösenord

måndag, januari 23, 2017

Ännu mera bacon pancakes!

På lördagmorgonen vaknade jag upp först av oss två, och väckte honom med sömniga kramar. Vi gosade, låg, och sedan slet jag upp honom från sängen för att min mage kurrade. Vi hade nämligen pratat om att göra bacon pancakes!Han var baconprins och jag pannkaksprinsessa.
Och alltså jösses, jag förstår att en inte unnar sig detta varje dag för FY så gott det är, men FY så mätt en blir. Jag åt fyra och en halv tillsammans med bacon och dränkt i lönnsirap, och sedan var jag så mätt och belåten att det kändes som att det skulle hålla hela dagen.

... Fast nä, det gjorde det såklart inte. Jag åkte på 100-års kalas med Emil och åt så att magen stod åt flera håll med snittar, middag, tre olika sorters tårtor och så lösgodis på kvällskvisten. Men resten får ni läsa om imorgon istället!

6 kommentarer :

 1. Men herregud, kvinna - langa genast fram receptet på de där pannkakorna! :O Skall bli spännande att höra om alla kalas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lustiga är att receptet inte alls är så märkvärdigt! Jag kan aldrig exakta måttsatser (jag kör alltid lite på känsla), men ett ägg, en skvätt mjölk, några deciliter mjöl, 1-2 tsk bakpulver och så salt. Vaniljpulver valfritt men gör det lite extra gott!

   Och ja, kalasen kommer lassade dagarna framöver! Det blir storslagna inlägg :D

   Radera
 2. Gosa, ligga och SEDAN frukost. Bra prioriteringsordning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ja! Vi låg faktiskt direkt efter frukosten också, så vi körde listan baklänges också ;) Eller om man ska kalla det ligga med pannkakspaus?

   Radera
 3. Haha, ligga med pannkakspaus :D Viktigt att fylla på med energi mellan varven liksom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, precis... Vad är ett ligg utan bacon i magen, liksom? Ingen bal på slottet, precis.

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)