Lösenord

söndag, augusti 28, 2016

Wallenbergare, Ivar Los park och brända kanelbullar

Vi ska inte snacka om hur nervös jag var när jag stod på Arlanda och räknade ned minuterna till dess att hans plan skulle landa. Vi snackar om tusentals små virriga fjärilar som försökte hitta sig ut ur magen på mig, och som inte kom till ro. Det hela kändes verkligen surrealistiskt - jag menar, vad är oddsen för att en kille jag träffat för tre veckor sedan skulle åka upp till Stockholm?

I vilket fall som helst kom han ur från ankomstportarna vid 22:30-tiden, fjärilarna lugnade sig och vi åkte direkt hem mot mig i Stockholmsmörkret. 

Nu till uppvaknandet, vi börjar vid 9-tiden. Maxime har vaknar upp med ont i halsen, proppar gränslöst i sig mediciner och har haft svårt att sova under natten. Medan han tar igen sömnen med sporadiska tupplurar så klär jag på mig och selfie:ar mig.
Ute var det kalasfint väder; solen sken och Stockholm kontrade Paris 36 grader med 20 egna. Det var rätt nice, faktiskt.
Maxime och jag slöade inomhus fram till ungefär klockan 12. Sedan ville tjommen ut på lunch på stan. 
Vi tog bussen över till Södermalm, och medan vi letade efter något lämpligt lunchställe hälsade vi på Tor på Mariatorget.
Maxime tog en bild och evaluerade den noggrant, och jag passade på att evaluera honom. Betyg: Ofattbart snygg kille.
Det tog lite tid, men till slut slog vi oss ned i solen och beställde varsin lunchrätt. Jag tog en wallenbergare med potatismos, ärtor och lingonsylt, och Maxime en entrecôte med pommes.
Sedan hamnade vi i matkoma, och då föreslog han att vi skulle gå till en park. Jag visste precis vilken park vi skulle till...
Ivar Los park! ... och han bara fotobombade min utsiktsbild (det är okej).
Sedan lade vi oss ned i gräset och vilade lite. Jag tog en selfie. 

Han joinade in. Men sedan smärtade hans hals alltför mycket, så vi åkte hem och medan han tupplurade vidare så bakade jag kanelbullar.
Jag blev supernöjd med degen, men råkade på något vänster glömma bort den under tiden den var i ugnen, så alla bullarna blev brända i botten. Typiskt.
Vi satt och mumsade i oss mittenbitarna och överdelarna av de tolv gigantiska bullarna (alla vet att det är det godaste ändå), och sedan slängde vi resten.

Det blev vår lite udda middag, och kvällen tillbringades i sängen med mycket udda sömnrutiner. Vi såg en halv film innan jag blev för trött och vi somnade vid 20, vaknade vid 01 och såg klart resten av filmen, sedan återsomnade vi vid 3 och vaknade inte förrän 09.


Och idag blir det andra äventyr (om sjuklingens hals tillåter)!


4 kommentarer :

 1. Halsont som gör så ont att man behöver ligga och vila är fan inte kul... jag lider verkligen med snyggsatan. Hoppas du inte blir smittad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag klarade mig...! Och tack!

   Radera
 2. Men WOAH, snygg kille där! ..och du också, men det vet du ju redan att jag tycker sååååatteeeh. ♡

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)