Lösenord

fredag, augusti 26, 2016

Hemresa med flygstrul och specialsmörgåsar

Efter utgången kvällen innan och med värmen som följde under natten somnade jag inte förrän efter klockan 3 på natten. När klockan sedan ringde klockan 8 kände jag mig helt död. Död.

Men det hindrade mig inte från att ta en selfie.
Efter att ha säkerställt att lägenheten var i sin ordning, städat och tömt skafferi och kylskåp så tog jag mina två resväskor och lämnade studion. Jag sade adjö till min granne Timo, och mötte JP ute på gatan för en sista stor kram.

Sedan kom jag fram till PAUL. Där blev det bises efter bises med mina efterlängtade kollegor, jag fick en smörgås av min kollega som förbereder bageriets smörgåsar och satt och pratade med Loïc så mycket jag kunde.
Vid 11-tiden kom min andra kollega Hadjer med sin lilla bil, och vi åkte direkt mot flygplatsen. Jag känner mig så tacksam och glad över mina generösa och underbara kollegor, att jag inte ens vet vad jag ska ta vägen.

Efter att ha blivit avsläppt med fler bises och inbjudningar till Stockholm, så kämpade jag mig igenom säkerhetskontrollerna och satte mig ned vid gate:n. Så åt jag min smörgås.
Och vilken smörgås sen!!! Specialgjord, bara för mig, med dubbel mängd ost, dubbel mängd skinka och därtill med sallad och tomat (precis som jag föredrar den ). Mmmm...

Helt plötsligt var jag på planet. Där var det bastuvarmt, och hur mycket man än vände och vred på de små luftventilerna så kom det ingen luft. Precis innan start meddelar piloten att vi har ett fel på ventileringssystemet (no shit sherlock) och vi är tvungna att vända tillbaka till gate:n.

Det tar en timme där de utreder felet och fyller på med bränsle, men därefter kom vi äntligen upp i luften! Ventileringssystemet fortfarande bristfälligt och vi alla satt och toksvettades. Jag fick slåss för ett andra glas vatten.
När jag landade, en timme senare än planerat, var jag totalsvettig och så trött. Tacksamt nog hade jag övertalat min far att komma och hämta mig, och efter att ha hämtat upp mina hemnycklar landade jag hemma hos mig. Min lägenhet var tom efter tre månaders frånvaro, och det tog tre timmar innan allt återigen var på sin rätta plats.
Innan läggdags satte jag mig och läste bloggar, uppdaterade mig på facebook och åt den andra smörgåsen som min kollega ordnat åt mig; en tomat-mozzarella-smörgås i olivbröd. Mmm.
... Sedan började jag småtrixa lite inför Maximes ankomst kvällen därpå... Jag gjorde i ordning en skylt som jag tänkte hålla upp för att han skulle se mig, och skrev dit denna väl valda text.
"Beau gosse" (Snygg kille). Imorgon får jag se om han hittar fram till mig...
.
Det pirrar i magen när jag tänker på att han ska komma, och jag undrar verkligen hur hans vistelse här kommer bli... Men jag ser så fram emot att se honom igen, och är så så så spänd!

4 kommentarer :

 1. Åh vad spännande! Hoppas på bilder. Har han varit i Sverige förut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aldrig varit i Sverige förut! Kom för min del, helt enkelt.. ;) och visst blev du nöjd med bilderna???

   Radera
 2. JAG DÖR VILKEN CHARMIG SKYLT!!!! *hjärtögonsmiley* Hihi, vilken rolig gest! Hur reagerade han?! Hoppas ni har det fortsatt supertrevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihihi, ja, jag tyckte också den var riktigt go (och väldigt pinsamt, men vafan, är man förälskad så är man!).
   Han skrattade och satte händerna för ansiktet och tyckte det var "n'importe quoi", men det var en rolig gest tyckte han med! :D

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)