Tartelette caramel
Karamellpaj med nötkross
Jag hade egentligen ingen aning om hur denna skulle smaka, eller hur konsistensen skulle vara, eller om den skulle vara för söt eller för salt, för rik eller för vek i smakerna...
Men det såg lovade ut..!
... och jag säger då det... Det var något av det godaste, alltså. Jag hade inte alls förväntat mig det, men karamellfyllningen var alldeles perfekt seg och krämig - inte så att den rann ut och var för tunn, utan höll ihop sig men fortfarande foglig nog att skapa exakta, mjuka tandmärken i pajen. Den var slät, len och alldeles perfekt saltad, och jag slukade den på... mindre än tre minuter. Så fasligt jädra god.
På rankningslistan står:
#1 Croissant aux amandes et nutella, #2 Tartelette Caramel, #3 Torsade au chocolat, #4 Tresse au sucre, #5 Turbichoc, #6 Viennoise au chocolat, #7 Pain Cacao, #8 Brownie, #9 Pave chocolat caramel, #10 Pain Suisse, och #11 Brioche au chocolat.
Omg omg omg jag tror jag dog nyss. En Saltkaramell seg och krämig paj?! Herregud får rysningar i hela ryggraden, du tror inte de är möjligt att skicka en via post…? :D
SvaraRadera