Lösenord

söndag, juli 17, 2016

Storbrunch, teaterbesök och en inställd andra dejt

Min andra lediga veckodag (jag tenderar att vara ledig antingen tisdag+onsdag, eller bara en av dem), så vaknade jag upp såhär. Upp och ner. (Nej, jag skojar bara, det var bara för att spexa till det för er. Jag vaknade i alla fall upp och kände mig helt finemang!).
... och klädde återigen på mig. Har blivit en återkommande grej i mitt vardagsliv.
Och idag var jag kalas-sugen på brunch! Nybakta baguetter, nutella, croissanter....
Så jag pilade över till PAUL och snackade lite med mina kollegor, köpte en halv baguette och en mini pain-au-chocolat (mini-croissanterna var slut, rip).
Så gjorde jag iordning en fin brunch och gjorde mig bekväm vid bordet. Ute började det precis duggregna. Sedan målade jag gula naglar och löste korsord.
Vädret var tyvärr inte inbjudande - men jag behöver inte inbjudan för att gå på promenad! Åtminstone en kort runda idag, tänkte jag försöka mig på.Gick över Seine och över mot Hôtel de Ville.


In i Le Marais och strosade omkring.


Tillbaka över Seine.


Och vinkade till min favoritkyrka. Hej Notre Dame!


Det blev en kort runda denna dag.Och ute var det fortfarande lite hotande mörkt och dystert...
Väl hemma småchattade jag med Damien om att eventuellt göra något samma kväll. Fast först skulle jag på teater!
Théâtre Edgar. Den ligger bara ett stenkast från mig, och jag hade lyckats norpa en ungdomsbiljett för 10 euro. Helt galet bra pris!Nu såg jag fram emot att gå på teater! Det var en fars som handlade om två män, två bästa vänner; Maxime och Julien. En dag vaknade Julien upp och har blivit förvandlad till en kvinna (?!?). Ingen vet hur och det blir mycket strul och konstigheter genom pjäsen, och alla manliga versus kvinnliga stereotyper införlivas. Ja, det är klysch-mekka. Men den var riktigt rolig!

#62: Gå på minst 3 spektakel under sommaren - 1 / 2 / 3 - check!

Med lite missförstånd hit och dit, förseningar och förhindrande telefonsamtal ställs den andra dejten in för mig och Damien. Jag får underhålla mig själv hemmavid. Till en början blir jag lite butter, men sedan inser jag att jag faktiskt har fler dejter att se fram emot.
Istället tillbringar jag kvällen med att äta sockriga Lion-flingor i sängen, lösa korsord, se på serier och chatta.  Avslutar även denna dag med att vara upp och ner.

4 kommentarer :

 1. Men hallå, vilka snygga hängselbyxor! :D Du ser överlag ut att njuta riktigt mycket av livet i Paris - så härligt att se! En nyfiken undran (om det inte känns för privat förstås): hur är relationen mellan dig och Christoffer nu? Var det din längtan tillbaka till polyamorin som gjorde att det inte fungerade?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt ingen aning om hur relationen ser ut nu... Och det var väl delvis min längtan till polyamorin, men också pressen som ett långdistansförhållande innebär som drog det över bristningsgränsen...

   Radera
 2. Hej! Först måste jag bara säga att din blogg är så bra. Den får en alltid på bra humör och du är så inspirerande! :) så kul att se fina Paris ^^ tänkte bara ställa lire frågor om det är okej! 1. Lite skum fråga men brukar du ha socker i ditt te? Isåfall hur mycket? Eller tar du typ stevia/andra sötningsmedel? 2. Kan du tipsa om en bra och prisvärd termos? 3. Du bor ju själv. Jag vill gärna flytta hemifrån, men jag är så rädd för att bo själv.. Rädd att t ex vakna av att någon knackar på dörren eller att någon försöker bryta sig in. Men känner mig så feg som tänker såhär, har hänt flera gånger när jag är ensam hemma att konstiga män plingar på så tänker alltid hur ska jag kunna bo själv om jag blir såhär rädd.. Är det aldrig läskigt för dig att bo själv? Hur hanterar du isåfall denna rädsla? :/

  SvaraRadera
 3. Jag kan förstå det och önskar att det utvecklar sig på ett sätt som känns bra för er båda. Ber om ursäkt om frågan var för privat och hoppas inte att jag sårade dig; det var inte alls min mening. Önskar dig all lycka framöver. :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)