Lösenord

lördag, juli 02, 2016

Monsieur Doudou Girafe

När jag och Marulv var ute och promenerade den där sista dagen, så slank vi in på Jacadi - en känd barnklädesaffär med snofsigt tjusiga och dyra kläder för rika små bebisar. Där inne fann jag något som fick mig att gny till att lycka.

Rent simpelt borde man tänka att jag köpte mig något portabelt, något klädesplagg, som tjejer ofta gör när de shoppar. Men eftersom jag själv är helt ointresserad av mode...
... Så var det snarare det här som fick följa med mig hem.
Det är ett kramdjur - men inte vilket kramdjur som helst. En giraff från Jacadi; precis en sådan som Valentin har och sover med.
Så denna har jag fått leta upp varje gång jag nattat mina värdbarn under sena au pair-kvällar och barnvaktningsnätter, en sådan här är Valentin kramat om och somnat med i flera, flera år. Nu har jag dessutom en likadan. Man kan säga att jag blev inspirerad av min fina vän Viktoria.Så här har vi oss. Emelie och Monsieur Doudou Girafe. 

Jag känner mig genast både tryggare och gladare av att ha lite sällskap i sängen. Och jag tänker alltid på älskade lille Valentin.

3 kommentarer :

  1. Men gud vad du är rar, jag fnissade till när jag såg vad du handlat ^^

    Angående potatisen så... nja, jag vill inte minnas att vi åt så mycket potatis som liten. Det är nog nytt. Jag och Erik älskar pottisar, det mättar så bra, är så billigt, smakar det man kryddar med och... ja, I love it. Pappa kallar mig för Håkan (du vet Sunes lillebror?) sedan några år tillbaka, bara baserat på potatiskärleken.

    SvaraRadera
  2. Åh, jag vill krama både söta dig och våra söta doudous just nu! Jag är så ledsen över att du har haft det jobbigt på sistone - det värker i hjärtat när jag läser om hur ont det har gjort i dig. Du ska veta att jag tycker att du är helt fenomenalt stark som följer din dröm och gör ditt bästa för att må bättre när det känns tufft. Tänker på dig <3 Många, många kramar, vännen!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)