Lösenord

måndag, juli 04, 2016

Modig mage, en otypisk och en typisk middag

Häromdagen kände jag mig alldeles kalasfin på ett nu-jävlar-ska-jag-visa-magen-sätt, och styrde därför upp klädseln likt följande. Magtröja från New Look, pangrött läppstift och en halvdan frisyr.

Fattar ni att jag inte tränat på tre veckor, levt på uteslutande crêpes, bröd och bakelser, och fortfarande känner mig i toppform?
Magtröjor har jag egentligen jättesvårt att ha i Sverige. Jag skulle gissa på att det är en kombination av kylan, och att folk stirrar mer i Stockholm.. Eller.. De gör de ju faktiskt inte... Men jag är nog modigare här, och bryr mig mindre om vilka det är som stirrar. Stoltare och lyckligare, skulle man kunna säga?

När jag är ledig så jobbar jag (vilket är som allra oftast) men efteråt behöver en ju lite i magen. Här ska ni få se två olika Paris-middagar..!

Bland annat hade jag min första kvällspicknick vid Seine, med långlagrad skinka, ost och bakelser från Paul. Vyn såg ut såhär vid 22-tiden, och hade vid midnatt blivit helt mörkt och spöklikt vackert.
Men den vanligaste middagen är nog den nedan; när jag kommer hem, skär upp en baguette och slänger på mina favoritpålägg, bloggar, ser serier och löser korsord. Eller som i gårkväll, när syrran ringer och jag får middag med sällskap.
Det är min typiska kväll, och jösses, vad jag tycker det är mysigt. 

2 kommentarer :

  1. Jag tror att man tror att folk ska stirra betydligt mer än vad de egentligen gör! Jag känner verkligen igen mig i det.

    SvaraRadera
  2. Du är SÅ fin verkligen.
    Inifrån- och ut!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)