Lösenord

tisdag, juli 05, 2016

Känslostormarna når sin kulmen

Jag önskar jag visste, men jag har själv ingen aning om vad som händer.
Det var menat att Christoffer skulle komma ned till mig nu imorgon, och stanna i två veckor.
Igår skrev han att han har bestämt sig för att inte komma. Sedan raderade han våra konversationer.

Det har varit mycket känsligt på sista tiden, mellan mig och Christoffer. Långdistansen har varit svår och inneburit många hinder, och tillsammans med min polyamori så har osäkerheten växt mellan oss. Jag har börjat känna mig fri i Paris och är rädd att känna mig fängslad i ett monogamt förhållande, och det har inte gått i enlighet med vad som gör honom trygg och lycklig.

Det har kommit till en punkt när jag inte längre vet vad vi är. Jag älskar Christoffer, något extremt mycket, men finner mig i en position när jag måste välja mellan att göra honom lycklig och då välja bort något som i min kropp känns rätt, eller såra honom och följa min egen livslust. Jag... jag kan inte göra det valet. Jag kan inte välja bort någon jag älskar, men jag kan inte heller välja bort min känsla.

Jag vet inte ens vad jag sitter och skriver just nu. Jag är så förvirrad, rädd och sorgsen, och samtidigt så oförstående av vad som faktiskt pågår. Jag vågar inte ens gråta, för jag förstår inte, och vågar inte acceptera om det skulle vara över....


8 kommentarer :

 1. <3...

  <3 <3 <3

  välj med hjärtat. ditt hjärta, vad vill det? bestäm utifrån det.

  SvaraRadera
 2. Åh Emelie <3 Jag lider med dig!! Så knepig situation. Hoppas ni lyckas reda ut det!

  SvaraRadera
 3. Tusen styrkekramar frän den knäppa tjej som var intresserad av dina sko-outfits! Du verkar vara både klok och otroligt omtänksam så försök lyssna till ditt hjärta så kommer allt ordna sig till slut <3

  SvaraRadera
 4. För mig som läsare känns det nog som om du redan "sårat" honom, om än oavsiktligt från din sida. Gjort ett sorts val. Du kan nog liksom inte "både ha kakan och samtidigt äta den", som ett gammalt ordspråk säger. Förstår dig, men också Christoffer...! Du skriver "göra honom lycklig". Att välja ett liv tillsammans med honom, gör det inte dig lycklig? Svaret ligger i ditt eget innersta svar. Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 5. Jag har inget klokt att komma med, bara lite styrkekramar!! <3

  SvaraRadera
 6. On ne voit bien qu'avec le coeur...som Le Petit Prince sâ klokt sa. Kram.

  SvaraRadera
 7. Tack allihopa. Ni är guld <3333

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)