Lösenord

torsdag, januari 14, 2016

Ett foto i timmen: En jullovsdag

Så kör vi igen - i ett koncept så likt ett foto i timmen som jag klarar av att hålla! En av dessa sista jullovsdagarna (varav dessa i princip smälte ihop i varandra), vilket i princip beskriver hur en normal dag kunde se ut under den sista ledigheten.


09:15 - Jag vaknar upp och drar mig ut ur sängen, slår på datorn och kokar te samt kaffe till kalven. Snart är det dags att gå till gymmet, men först vill jag uppdatera mig inom bloggvärlden.10:30 - Kalven och jag har dragit ett pass och avslutar med lite lugn stretchning i det tomma grupprummet. Jag känner mig helt mör och uppsvullen, men tar en spegelselfie bara för att.11:29 - Vi äter kokta ägg, gårdagens matrester och andas ut efter gympasset.12:13 - Efter många om och men övertygar kalven mig om att det nog är hög tid för mig att boka tid hos vårdcentralen, för att ta tester för sköldkörtelproblem. Jag har börjat få allt tilltagande symtom på sista tiden (frusenhet, saltsug, viktuppgång...) och dessutom går det i släkten (moster och kusin samt delvis mor) bokar en tid. Buttrar för att jag inte varken har råd eller lust med att vara sjuk.12:34 - Checkar in på dagens middag. Det blir vildsvins-pulled pork som kokat sedan igår kväll.13:00 - ... Som sedan blir utiriven och luktar så-så-så gott!14:36 - Jag lägger mig i soffan och ser ett avsnitt av Jessica Jones. Tar en selfie utan irisar.
15:39 - Christoffer sätter in sitt första försök på nattjästa hamburgerbröd i ugnen. De växer såhär!16:10 - och sedan kom de ut ur ugnen såhär... *videospecial*16:28 - Grytan är klar!!!!(!!)17:00 - Vi kan inte vänta längre... Vi hugger in..!17:33 - Vi är mätta och belåtna - Christoffer matar våra surdegar, Juldagen (råg) och Nathalie (vete) och låter de gotta till sig i kylen. Redan imorgon ska nästa brödbak påbörjas.18:00~: Vi löser mitt favoritkorsord tillsammans, Christoffer visar upp sina knotiga (men atletiska, vill han tillägga) fötter och vi myser.Sedan gick vi och lade oss tidigt, pratade i sängen och somnade sedan till midnattslaget.


6 kommentarer :

 1. Hoppas du får lugnande besked vid läkarbesöket ( + att tentan går bra!)

  SvaraRadera
 2. Jobbigt att behöva boka tid för att "kolla upp nåt". Hoppas du är kry! Förresten,vilket bra team du o Christoffer verkar vara:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack..! Vi får se helt enkelt (jag kanske bara överdriver det hela..).. Och ja, vi är bäst!!!

   Radera
 3. Har du kollat så du inte är gravid? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha.. Aaaah, det är jag definitivt inte - jag skyddar mig väl :))))

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)