Lösenord

söndag, november 29, 2015

Viktoria-besök: Dag 1, Kylig utsiktsplats och lasagne

Sent, sent fredag kväll hade en relativt nybliven göteborgska klivit av SJ-tåget och (med lite hjälp) funnit sin väg hem till mig. Vi spenderade någon timme för länge med att tjejskvallra, ketchupa och fylla i detaljer på det allra senaste som hänt i våra liv.

Lördag morgon var jag däremot tvungen att ta mig upp redan vid sju-tiden för att åka ut och simjobba. Julgrenen stod rätt skranglig på min utegård, när jag ilade förbi för att hinna till tåget.
När jag kom hem vid tre-tiden, alldeles mör och trött efter flera timmars blöta rop och glada skrik, så var det redan mörkt. Jag och Viktoria tog en mys-stund med te och respektive dator.
Trots att Stockholm stod offer för regn och rusk, så bestämde vi oss för att åka ut och se på en av Stockholms finaste utsiktsplatser, enligt mig. Skinnarviksberget, heter det, och vi höll nästan på att slå ihjäl oss när vi klättrade upp för den hala klippväggen. Men när vi sedan kom och fick se ett mörkt Stockholm upplyst, så kändes det värt det.


Bild: Viktoria

Utsikten ser lite annorlunda ut i mörker än i dagsljus - jag kan exempelvis ge en referens när jag var där i somras med Lorenzo... 


Bild: Viktoria
Bild: Viktoria


Givetvis var vi tvungna att ta en Stockholm-utsikts-selfie!


Bild: Viktoria
Därefter passerade vi ett par kusliga söderkåkar innan vi hittade tillbaka till tunnelbanan..
Efter att ha plockat upp ett par ingredienser i den lokala matbutiken, så ställde jag mig och lagade... Ja, vadå?Ett lass lasagne!Medan jag lagade mat satt Viktoria och redigerade bilder från utsikten. Sicket radarpar vi är!
Och hon är ju så förbannat, förtjusande söt så jag smäller av!....
I vilket fall som helst så var magen klar inom en timme.


Bild: Viktoria 
 Bilder: ViktoriaSom ni ser är Viktoria riktigt taggad på mat. Och gott var det, godare än snus!


Bild: Viktoria

Kvällen ägnages slutligen med en fransk film av "WTF-did-I-just-watch"-slag, och därefter roliga och poppiga videos på youtube.
Sedan gick vi och lade oss och det var så välförtjänt!


2 kommentarer :

 1. Svar
  1. Om lasagne = livet,
   och
   lasagne = gott,

   Så är

   livet = gott :))))

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)