Lösenord

fredag, maj 01, 2015

Tjugonde burgaren i byxdress

Fenomenal-tisdag, kallar jag denna, som också blev milstolpten för min och fransosens tjugonde hamburgertest. Det innebär att bucketlist-punkten blir avcheckad, och det firade jag och min dejt med flera high five:s under kvällen. Nio månader av dejtande och detta är resultatet!

Jag satte på mig min blommiga byxdress och tänkte äta burgare med flower-power.
Och nu ska du lyssna till teruko, för här ser du var jag drog med honom! Efter att jag fått en kommentar med ett tips om detta nyöppnade hamburgerställe, så sade jag till mitt sällskap entusiastiskt att "jag har fått en bloggkommentar om ett nytt ställe; det måste vi testa!!" och han sade inte emot.
Ett undangömt litet ställe som var innässlat i en liten gränd, där stämningen var lugn, cool och sådär härigt avslappnad. Atmosfären kunde, som teruko själv beskrev det, sägas vara lite 1920-talet gangster blandat med jazz (mer ganster än jazz, dock). Härlig musik, stilren inredning. Plus att det var nästan ingen där.

Fransosen var såld från första minuten.
Vi beställde in varsin The Duke - hamburgare med sallad, tomat, lök, cheddarost, bacon och husets sås. Så pommes till det - stora, tjocka, härliga pommes.
Den var megagod.

Fransosen slutade inte prata om hur nöjd han var med stället; att den direkt for upp på hans topp 5-lista över hamburgerhak och envisades med att betala. Eftersom det var tjugonde haket, så var det obligatoriskt, menade han.

#49: Testa minst 20 olika hamburgerhak med fransosen - check! 


Ett några fler high-fives och "fan vad coola vi är" gick vi hem genom ett svartnande Paris, pratade om hans kommande semester och hur härlig staden är när den är folktom.

3 kommentarer :

 1. Men! Så glädjande :-) och vilken tur att ni blev nöjda! (Fick själv tipset här: news@parisbouge.com )
  Extra plus att du blev bjuden också!

  SvaraRadera
 2. teruko: Ja, jatack så hemskt mycket för tipset! Det gjorde både mig och fransosen mycket glada!

  SvaraRadera
 3. Grattis till det! Eller vad säger man till Bucket-list-avhackade punkter? O grattis till den goda burgaren som du även lyckades impa på fransosen med =) Svårt annars det där med tips, det är ju alltid så subjektivt vad en person tycker är gott och inte.
  PS: Ja, ni är jättecoola ;-)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)