Lösenord

fredag, februari 06, 2015

Inobservant vardagssyn

Det är knasigt hur man ibland kan förbise saker som lurar precis framför näsan på en. 

Den här byggnaden har jag tydligen gått förbi nu i sju månader, och aldrig riktigt lagt märke till. Häromdagen, när jag var på väg till boulangeriet för att köpa brunch, så fastnade jag hastigt i mina steg och fick upp ögonen för denna ståtliga fasad.
Wow. Det är ju fasansfullt vackert. Hur kan jag gått förbi denna så många gånger, och inte märkt den? Direkt for kameran upp, och jag dokumenterade skamligt känslan av att ha varit så inobservant.

Vad man blir bortskämd av att i var och vartannat hörn beskåda något så vackert. Till slut ser man det inte ens.
ps. Imorgon är det min födelsedag! ds.


1 kommentar :

 1. Helt stört! Varit med om samma sak X antal ggr, o blir lika förvanad varje gang som det händer! Helknas hur hjärnan sollar o sorterar o prioriterar bort vissa intryck.

  SV: problemet är att det ju inte finns nagra bagerier som tillhandlahaller semlor (… eller wrap-semlor för den delen) i sitt sortiment! Aah! Galetter kallas de alltsa! Jag fick för mig att det var ngt tillbehör till själva crêpesen! Du maste rapportera hur avsnittet mottogs av din kompanjon!
  Hmm. Största „risken“? tror nog jag far säga da jag valde att aka pa utlandsstudier, det var ngt jag bävade mkt inför, som blev toppenbra, som sedan format mig väldigt mkt som person (… som förde mig till Berlin, som förde mig till Ried, som förde mig till Wien ;) ). Jag bollar tillbaka fragan; Vad är den största risken Du anser dig tagit i Ditt liv?
  Vilken B&J sort blev det igar?


  PS: Bra ps ;-) DS.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)