Lösenord

tisdag, januari 27, 2015

Frågestund?

Allt fler små frågor har börjat dyka upp i kommentatorsfälten, och jag svarar på dem flitigt..! Däremot kan jag tänka mig att flera av frågorna kanske är av intresse för flera, och att jag borde dela med mig bredare av min egen briljanta svarskompetens. Eller vad säger ni?

En fråga ni ännu inte fått svar på, angående mig? Något som gnager er? Något ni vill att jag förklarar närmare? 

Eller kanske önskemål? Finns det något vi skulle vilja att jag skrev mer om? Fler Parisbilder, jobbinriktade inlägg, dejting-nojor, känslotjafs, bakverksrecensioner eller restaurangbesök?

Nu har ni chansen!
(och om ni inte vill att jag publicerar er kommentar så skriv bara det, så håller jag den gömd).Ps. Klippet som jag skrattar åt ska fungera nu.

6 kommentarer :

 1. När åker du hem från paris, ska du fortsätta studera då?

  SvaraRadera
 2. Hej! Hade gärna önskat mer bakgrundsinformation av dig! Vad fick dig att älska Frankrike, hur fick du kontakt med familjen, vad studerade du på gymnasiet+universitet och varför.

  Sedan hade jag gärna velat se mer inlägg om franska detaljer ang. vardagsbeteende. Skiljer sig fransmän från svenskar eller är vi lika på något vis?

  Annars ett stort tack till en underbar blogg!

  SvaraRadera
 3. Vad ska du göra efter au pair året?

  Det är uppenbart att du älskar Paris :) Men finns det något som du tycker är negativt/jobbigt med att bo i Frankrike och arbeta som au pair?

  När kom du på att du ville bli psykolog? Vad var ditt drömyrke när du var yngre?

  Jag är en sån som oroar mig för allt möjligt, nästan hela tiden. Hur hanterar du oro/ångest? Som psykologstudent kanske du har något smart tips?

  Som korsordsfantast kanske du kan tipsa om en (svensk) tidning med korsord för nybörjare?

  Säg tre maträtter du äger på att tillaga (och kanske gör blogginlägg med steg för steg och bilder på receptet nån gång).

  Fortsätt gärna blogga om dejting-nojor, känslotjafs och lägga upp bilder på maaat haha :D Psykologi är spännande också.

  SvaraRadera
 4. Hej Emelie!
  Jag skrev en kommentar för några veckor sedan med en fråga men eftersom du inte svarade på den då så passar jag, tjatig som jag är, på att posta frågan en gång till nu när det är frågestund! :P

  Jag har en fråga som jag har funderat mycket på. Känner du dig trygg i Paris? T.ex. Med att åka tunnelbana och gå omkring ensam på kvällarna etc? Jag frågar eftersom jag själv upplevt Paris som "farligare" eller mer otryggt än t.ex. London när jag varit där. Å andra sidan kanske det har någonting med språket att göra. Att man känner sig otrygg när man inte förstår allt folk säger..? Vore jätteroligt att höra hur du tänker! :)

  SvaraRadera
 5. Vilket är ditt favorit-te?

  SvaraRadera
 6. Vad vill du arbeta med när du är klar med din utbildning?

  Vad är du rädd för?

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)