Lösenord

fredag, december 19, 2014

Oromantisk julklapp till min fransos

Det börjar dra ihop sig och precis idag åker både jag och fransosen från Paris för att fira jul hos våra respektive familjer.
Därför hade vi bestämt en sista dejt igår för att säga adjö för i år, och jag såg ut likt nedan.
Jag for hem till honom för att laga mat, och improviserade ihop en helt ny rätt med fläsk, bacon, grädde, koriander och massvis med vitlök. Den blev helt och hållet gemytligt ätbar! Han döpte den till The Swedish Sparkling Pasta. Töntigaste namnet jag hört, men jag godtog det. Den var ju trots allt till honom.

.... Och eftersom vi nu dejtat i snart fem månader så kändes det passande att ge honom en liten julklapp.
Jag hade alltså ordnat en liten överraskning.

Ingenting grandiöst eller stort, utan jag slog snarare på det mest oromantiska jag kunde tänka mig - ett örngott. Däremot är jag inte helt hopplös - jag gjorde det lite personligt och pimpade det nämligen med lite passande motiv.

Se framsidan:
Baksidan:
Förstår ni kopplingen? 
Vad tror ni han tyckte? 


Därefter sov jag, för första gången på två veckor, natten igenom. Utan att vakna utan varken mardrömmar, stress, rastlöshet eller dessa kombinerat. När vi vaknade tidigt tog vi oss ut och fransosen köpte frukost till oss - baguetter och croissanter, som vi åt med hallonsylt och nutella. 

Med det sagt så tar jag mitt pick-och-pack och sticker hem till Sverige över julen. Jag ska umgås med Redoy, krama min syster och hennes hund, fira julen hos mina farföräldrar och uppbringa så mycket julkänsla jag bara kan!

Hejdå så länge!

3 kommentarer :

 1. Häärligt med lite Sverige-tajm!
  O ang. din superduperfiffiga julklapp, sa klart han uppskattar den; annars är han ju en knasboll, o knasbollar har jag svart att tänka mig att du attraheras av.

  SV: Achsoo, det är där jag ska leta! En kompis till mig haller pa ständigt nu med Tinder... Men för det maste man ju ha en smartphone... O det har inte jag. Vet du vart mer man kan pröva lyckan? Du kan ju svara per mail om du tycker det känns privat.

  Trevlig resa hem =)

  SvaraRadera
 2. Ha en fin, bra svensk jul Emelie! :)

  SvaraRadera
 3. Joyeux Noel en Suède!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)