Lösenord

torsdag, januari 09, 2014

Jag lever "emellan"


Det känns så knasigt numera. Som att hela mitt liv står i limbo.
Det kanske inte är så konstigt egentligen, eftersom jag befinner mig i ett mellanläge där julen och nyår precis passerat, men skolan och jobbet ännu inte dragit igång. En lång period av "emellan", där jag samtidigt står i startgroparna för mitt äventyr att börja intervjua värdfamiljer inför att bli au pair i Paris!

Detta innebär även att jag har en makalöst mängd minuter och sekunder att spendera på alla dessa "emellan"-ting som man aldrig hinner med när man är mitt inne i någonting.

Exempelvis har jag fått ägna mig åt en av mina favoritaktiviteter: frukostfika på café.
Som sällskap har jag haft min syster; en person jag känner att jag kommit allt närmare på senare tid, och njuter av att umgås med i allt större utsträckning.
Och varför det skulle vara annorlunda är faktiskt en absurditet. Hon är rolig, kan skratta åt all min skit och hopplöshet, dömer mig inte när jag gör dumma saker och jag kan faktiskt berätta saker för henne jag inte berättar för andra. Vilket är lite läskigt - jag har inte varit så nära henne förut.

Och ni kanske kommer ihåg Paris-resan som bokades för mig och min föredette till maj?
Jag hoppas faktiskt få ta med just henne istället.


---


Imorgon har jag en frukostdejt med en ny och intressant herre (för frukostfika är den bättre versionen av dinner-and-a-movie!) och sedan ska jag möta upp syster för att spendera den sista lediga helgen hos mina farföräldrar i Mariefred.


Wish me luck!

2 kommentarer :

 1. Oh lala, den där frukostdejten vill jag allt veta mer om sedan =)

  Hoppas det går att styra om resan!

  SvaraRadera
 2. Det är så mysigt med syskon :)

  Svar: Låter intressant! Har du kommit långt? Jag förstår att du inte vill berätta så utförligt, jag vill inte avslöja alltför mycket heller eftersom mitt också är ett pågående projekt :)

  Mitt handlar kortfattat om en kille vars flickvän blir dödad i en bilolycka. Ingen vet vem som körde och han har jättesvårt att gå vidare. Min uppgift är att göra honom lycklig igen ;)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)