Lösenord

onsdag, december 18, 2013

Oj, noj och stoj från frukostfikande singlar


Imorse hade jag ett tidigt, tidigt möte på min kommande praktik.
Det är nämligen officiellt nu - jag fick min sökta och efterlängtade praktiktjänst på en familjeterapi- och parterapi-klinik!

Egentligen var det menat att syster och jag skulle ut och frukostfika först på fredag, men på grund av ivrighet och alldeles för heta samtalsämnen sköt vi fram det - till imorse. Vi stack således snabbt iväg till ett av mina favoritfik för att välkomna dagen med en frukost.




Vi slog oss ned vid ett ledigt bord, jag tog en yoghurt med müsli, kalkon/färskost-smörgås och en kopp te, medan syster tog en leverpastejsmörgås med surdegsbröd.




En redig men ack-så-god frukost, som försvann mellan tuggor av singelbabbel - för sanningen är den att vi nu båda är singlar. Ena lite mer galen än den andra, men båda rätt involverade i sina nya fix-idéer.


Jag vet att hon själv inte tycker det, men Nattis blev sjukt söt på den bilden.



Vi satt fram till lunch och både nojade, ojade och stojade med diskussioner och skämtsamheter och sanningen är att jag hade mer kul än på länge. 



2 kommentarer :

  1. Alltså duu! Den där mackan får det att kurra ljudligt i min mage! Oj så gott!O vad härligt att ni kan stötta varandra och lyssna på varandras funderingar kring detta. Bara att få prata av sig med någon som lyssnar och förstår (eller försöker förstå) kan göra hjärnsnurret lite lugnare.

    O grattis till praktikplatsen! Vad spännande alltså! Hur länge kommer din praktik att vara?

    SvaraRadera
  2. Emelie, får jag lov? ;-)


    http://sugarrush.devote.se/blogs/27759221/missing-link.htm

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)