Lösenord

onsdag, maj 15, 2013

Tre små saker jag uppskattar med livet...


... När min pappa kallar mig "Emmy".

... Att få en tia tillbaka när jag handlar med kontanter.

... Att cykla över kullersten och ljuda så att rösten vibrerar.

3 kommentarer :

 1. Ja, det är det minsta en kan säga! Är om vartannat superförvirrad och jätteglad, vilket känns både ovant, spännande och skrämmande. Fast, hellre en massa känslor än inga alls! Det är i alla fall ett jag är säker på :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Såååå söta listor! Du är så bra på att hitta små helt underbara saker. Jag älskar att cykla på helt slät asfalt, när man bara kan glida fram. Och ljudet av hästakor mot asfalt..åhh.
  Sicken fin o härlig helg du fick vännen :) Glassen var nog en viktig del må jag tro. Jag smakade på Peanut butter me up häromdagen. Den var blä :)
  Du klär verkligen i klänning min lilla tösnos! Härligt att man kan gå i kjol o klänningar med bara ben nu! Även om jag är blek som en snöboll så är det ju himlans härligt. Klänningar alltså, mwååh.
  Jag har nästan aldrig testat att äta frukost på café..verkar mysigt :3 jag älskar frukosten meeeest av alla måltider så jag älskar att planera kvällen innan när jag lagt mig vad jag ska äta till frulle, hihi ^^
  I hope you feel beautiful today! Ooh, snart är det sommar o då ska jag få träffa dig :D

  SvaraRadera
 3. Gillar också dina listor :D å ni är så söta du och Martin! Vi kan absolut gå dit å äta frukost, så fort jag får pengar igen :) Men på vardagarna är den bara mellan 7-9 förstås. kram på dig snuttan!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)