Lösenord

fredag, maj 03, 2013

Tre små saker jag uppskattar med livet...... Att bita tandmärken i det tjocka lagret smör på smörgåsen.

... Att öppna upp och lukta i mitten av en helt nyköpt bok/tidskrift.

... Att vakna upp och göra helgfrukost till sig själv och någon man tycker om.

4 kommentarer :

 1. Åh mysig liten lista, nästan som min. Eller det är iaf lite samma tänk, vad jag tycker om lite extra mycket.

  Haha gullig du är, faktum är att jag faktiskt ser framemot min korsordskväll haha. Dock är jag ju inte så bra som du gissar jag! Men jag löser gärna korsord med dig å lär :D

  Ja jag vet :P Jo jag var också tveksam, faktum är att det inte fanns någon choklad dessert på menyn vilket jag annars alltid tar. Den andra var banan med kondenserad mjölk å mandel å lockade liksom inte. Men denna oj så god, alltså inte alls syrlig!

  Hahaha inte riktigt så, klart jag tänker mig att ni pussas men mer på det där oskyldiga sättet, men hångla offentligt? haha nej det trodde jag inte om er :P Åh vad roligt att du tycker det, ja jag gillar ju fika mer å mer å egentligen är det Martin som dragit in mig i fikavärlden.

  Aha, ja det låter ju ändå rätt lätt? :D Min favorit är mosade hallon, nutella och lite grädde eller glass! Så himla god kombo! Indierna är så himla bra på just vegetariskt tycker jag, så smakrigt å mustigt fast det inte är kött. Hmm, jag kan nog i princip alla måndagar :D Måndag är en dag jag sällan har något planerat faktiskt.. ja har bara varit på spa några fåtal gånger, det är ju just det så himla dyrt. Men lyxigt, ja har fått massage två gånger men jag gillar det liksom inte. Tycker inte om tanken att det är en främmande människa även om det är samma sak med typ tandläkaren. Nån som rör ens kropp man inte känner. Men ja, jag föredrar när Martin masserar helt enkelt :P Men ansiktsmask är rätt trevligt att få :)

  Ja alltså bakverk för mig är bullar, småkakor, kladdkaka, paj och liknande :)


  SvaraRadera
 2. Tandmärken i tjockt lager med smör <3 Kommer ihåg att jag alltid störde mig på de som yngre då jag har glugg mellan framtänderna.. Blev alltid en sådan där jobbig kulle haha..
  Nyköpta böcker/ tidskrifter luktar alltid himla gott och helgfrukost.. Det är ju helt klart bäst!

  Sv: Men Emelie då! Man ska alltid kolla åt alla håll och kanter innan man går(springer) över gatan! Ajajaj.. Ja det kan ju inte vara särskilt kul att fortfarande ha de åkommorna liksom, usch. Egentligen kanske operation hade varit ett bra alternativ, eller vad säger du?

  Åh ok! Men dåså, då är det ju inte så himla svårt att göra med andra ord.. ;)

  SvaraRadera
 3. Åh härligt inlägg. Du har då en förmåga att alltid ge mig tankeställer :)

  Och nej jag kan inte lära mig att tycka om nutella, usch & blä. Men jordnötssmör i alla former däremot mums!

  Åh marsipan det älskar jag speciellt tillsammans med choklad, men bäriga desserter & tårtor det klarar jag mig också utan :)

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)