Lösenord

tisdag, maj 07, 2013

Idag känner jag livet i mig.


Idag känner jag en sprudlande, skuttande, fnissande, kramande, bubblande, värmande och enastående glädje.
Lite sådär som när man precis förstår ett skämt efter lite för lång tid och börjar skratta genant. Precis så känns det nu,
fast i hela kroppen, och överallt, och det slutar inte.  



http://i188.photobucket.com/albums/z26/Em150/lunapic_136790550352130_.gif?t=1367905895


Idag känner jag livet i mig.

(Och detta fastän jag skar upp tummen med osthyveln idag.. igen.)



3 kommentarer :

  1. Åh vad härligt det låter! Hoppas du får en bra dag, hur gick det förresten för Martin när han skulle följa dina lappar? Var det lagom svårt? :)

    Sv: Hehe ja precis, du är ju så himla bra på det där. Att göra saker i rätt tid å sen kunna vara ledig. Vaaad är hemligheten? haha

    Tror det är lätt att känna så, men det är så fin stämning så jag tyckte att man vande sig rätt snabbt. Men det såg ut att vara ganska tomt på bilderna?

    Ja alltså det blir mest äkta att baka med jäst, men då är det ju knåda knåda knåda som gäller för att de ska bli bra å det orkar jag sällan haha. Har provat mig fram lite utan jäst och det funkar ju bra, men samtidigt har jag ju inte lika höga krav på det brödet som det med jäst heller.. Mitt har blivit lite tekaksfluffigt, så inte alls som scones som det kan bli :)

    SvaraRadera
  2. Alltså ÅH vad fin du är! Lycka smittar verkligen. Jag har precis spelat tennis och ligger utpumpad men euforisk i min säng och detta kickade bara igång mer lyckohormoner!

    Vad fiiiiiin er ettårsdag blev. Alltså wow liksom. Du får berätta details när vi ses! Jag är hemma hela helgen, har lite spridda planer, men vi kan ju höras på facebook/sms om när det passar oss båda? :D

    SvaraRadera
  3. Blir så alldeles glad av dig din söta sak! Du smittar av dig :)
    Fy en sån härlig dag du o Martin fick! Kan bara tänka mig hur kär du kände [känner] dig och hur fantastiskt det var!! Underbart med spa.
    Tycker förresten mycket om att läsa dina minilistor med tre små saker du uppskattar med livet, mys! Fint!
    Vårkram med massa blommor får du av mig!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)