Lösenord

söndag, maj 19, 2013

Helslut med lyxproblem


Efter en helrivig helg med arbete torsdag-fredag-lördag-söndag så är jag helslut.
Den har varit fyllt med vattentid, plask och skvätt, kallsupar, uttröttad simfröken med russinfingrar (men med ett minst sagt glatt humör). 


Min fina pool


Efteråt - när jag äntligen fått tvätta kloret ur håret och smeta mig blank med hudlotion - så brukar jag alltid föreviga min förening till det torra med lite bildbevis. Och bildbevis inkluderar min fashionabla blåa tandläkarstrumpa också, givetvis.
Som sagt finns det inte mycket energi över, som inte går åt viljan att ta tupplur efter tupplur...
De få vakna timmarna innan måndag trugar sig på försöker jag emellertid ta vara på tiden ordentligt, njuter av Martins goda matlagning och hans frys full med glass.

Sedan kan jag ju faktiskt inte klaga. 
Med tanke på att mina största besvär är filmval tillika Ben & Jerry's kontra mariesviss
så har jag det nog faktiskt rätt fenomenal-okej.2 kommentarer :

  1. Åh du är så söt! Poserar i den ena söta kjolen efter den andra, blir avis haha! Och appropå glass, det verkar som om marievissen vinner oftare än b&j? :)

    Sv: ja jag älskar de byxorna, Martin gör det dock inte haha. Åh tack, ibland känner jag verkligen inte det. Är så himla stressad nu när några andra i min klass är helt klara och inte jag.. Så känner mig dum varje gång jag inte pluggar i princip. Men det går ju inte att plugga konstant..

    Hehe ja, jag älskar allt som är mini! Det var jag som gjorde dem fast på Martins begäran. Ägar du ett våffeljärn förresten? jag har velat äta våfflor så länge men ingen som har ett? jobbigt problem eller hur? :P

    SvaraRadera
  2. Alltså, varför inte en sviss gjord av b&j's? så får du båda?

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)