Lösenord

lördag, december 29, 2012

Sista dumma saken för 2012 - check!


De sista dagarna för året rullar sakta förbi...





Medan jag väntar ut 2012 så bor jag med Martin, träffar på diverse släkt och vänner, ser på onödigt mycket film och äter mariesviss, försöker fynda på mellandagsrean och skriver en uppsats om familjeterapi.

Igår var jag och Martin på besök hos Martins far och åt middag. Polsk mat är alltid lika spännande; för jag har nämligen aldrig varit med om maken av kombinationer.

Så fick jag en himlans fin uggletavla (som kan skådas till höger) och höll på att frysa ihjäl mig
bärandes världens tunnaste strumpbyxor utomhus. Hur tänkte jag där?


... Sista dumma saken för 2012 avklarad!




7 kommentarer :

 1. Så fin du är!
  Men förstår att det är kallt som tusan med tunna stumpbyxor....jag gör alltid samma tabbe hehe. Men det är bekvämt (om man inte är ute och fryser som attans) och fint med strumpisar.

  Ha det fint och fortsätt mysa och ta hand om dig!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Förstår att det måste varit en smula kallt, men åh vilken söt kjol!

  SvaraRadera
 3. Oj oj, förstår att du frös i det där. Själv har jag på mig tjocka strumpebyxor numera, trots att det faktiskt är plusgrader här i Göteborg. Vintern blev väldigt kort, får se om den kommer igen eller om det här var allt vi fick..
  Sv: Det var sjukt gott verkligen! :)
  Kram! <3

  SvaraRadera
 4. Ååh, blev så otroligt glad för din fina kommentar! Ja, snabbt gick det verkligen, över en sommar förändrades hela mitt liv, men jag är en envis en och tänker absolut fortsätta även om det inte kmmer vara lätt - när är livet någonsin det?

  Helt fantastiskt fin uggletavla för övrigt! Jag fick ett fint halsband av min syster idag med ugglemotiv, blev som ett litet barn och skuttade av glädje!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Du är så rar, min vän. Läste igenom din årsresumé och är så fantastiskt stolt över dig, du har färdats väldigt långt på kort tid! Och blev sådär himla glad och rosig i ansiktet när jag såg vad du skrev om mitt lilla besök i början av året.
  För övrigt är du så himla söt i kjol, även om det var kallt!

  Saknar min Mlis.

  SvaraRadera
 6. http://www.winnish.net/2012/12/blog-post_25.html

  Ugglekaka! Tänkte på dig när jag såg det, vilket är ganska så knäppt med tanke på att jag inte känner dig, he he. Gott nytt år!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)