Lösenord

onsdag, december 19, 2012

Babysimskola


Jag fick lite frågor igår angående babysim från en Ingrid - och min glädje över att få en ursäkt att babbla ur mig
allt det fantastiska om babysim
överraskade mig inte ett dugg.

Babysim är den stund i vattnet som föräldern får spendera med sitt barn, uppleva vattenglädje och etablera vattentrygghet, men viktigast av allt: lära sig ovärderliga kunskaper!

Inom babysim så arbetar jag som instruktör för att barnet ska känna sig trygg i vattnet, finna lycka i att plaska, flyta,
hitta sin balans, lära sig dyka under vattnet och hålla andan och även simma under vattnet till kant eller förälder.
Alla dessa kunskaper har de även nytta av på land senare också.

Vi leker med badleksaker, vattenkannor, kryper över mattor och sjunger massvis med sånger, fotograferar
och man åstadkommer en härlig gemenskap mellan föräldrar och barn som alla kommer för att få en mysig stund tillsammans.


Jag jobbar för Trampoolin Simskolor AB, som förutom Simskola för barn mellan 4-10 år har
Babysim (barn mellan 3 mån-1 år), Plask och Lek (1-2,5 år), Simlekis (2,5-5 år) och vuxensimskola.
Vi håller till på anläggningar runt om i Stockholm (Vasastan, Södermalm, Kungsholmen)
och utanför (Haninge, Södertälje, Täby) samt även i Malmö.

Jag är utbildad inom alla fält och har jobbat med simskola och babysim i snart 4 års tid.
Just nu håller jag till i en varm pool i Handen - en aning söder om Stockholm,
och jobbar pass på torsdagar, fredagar och lördagar.

Jag älskar mitt arbete och jag älskar att utvecklas tillsammans i vattnet, med mina barn, och se hur både barnen och föräldrarna lär sig nya kunskaper. Vill man få större förståelse för hur magiskt det är, så kan man bara kika på detta klipp från Aftonbladet. Det är vad vi arbetar för!Så Ingrid; jag rekommenderar verkligen att du börjar simma tidigt med din lilla totta - inte bara för hur vitalt det är, utan också för glädjen! Och om ni vill hitta till mig, så kan man alltid boka sig via Trampoolins hemsida.


Tihi.6 kommentarer :

 1. Låter som om det är ett underbart jobb! Passar säkert dig perfekt som är lite bebiskär också, tihi. Din vecka såg fullproppad men rolig ut! Och vad mys att du åker till Mariefred på lördag, förstår att du jullängtar..! Gissa vem som ska fira jul hos oss i år?
  Blev lite nyfiken på vem Johanna är? Resten av karaktärerna känner jag ju igen; My, Laura, Jangi... Men Johanna har jag aldrig hört talas om - en gammal vän från skolan eller så?

  sv: Hihi myeees.
  Jag vet inte riktigt, pappa köpte den en gång och sedan dess har vi liksom sett den varje år så det har blivit en liten tradition. Mysigaste julfilmen!

  Jag är bra vän med Jacob, vi ses väldigt sällan men det är alltid lika trevligt när vi väl gör det. Vi känner varandra genom gymnaiset lite, eller ja, lärde känna varandra först efteråt av någon anledning. Strömstad är lite så, alla känner alla, haha ;)

  Ja, det tycker jag också, be gone, cold!
  Nom, broccolisoppan lät inte fel. Det skulle jag kunna tänka mig att prova - allt som är gott och enkelt får pluspoäng av mig..! Tihi. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket, nuss. Jag har faktiskt inte hunnit ta någon vettig bild ännu, haha! Bakat hela dagen, paha. Får ta en imorgon. Har dock inte ändrat färgen utan bara toppat det och tagit bort det slitna. Skönt dock!

  Haha, nej, inte Christoffer och hans vän, enbart (but yes, that would might have been a bit awkward. Var Annie och Linnea också, vi åkte dit tillsammans.

  Haha låter bra det. Fudge... Vad innehåller det? Gör du olika smaker och så då?

  Ahaaaa, I see. Trevligt att lära känna henne bättre, då! Ja men precis, då har du ju kanske känt henne väldigt länge också?

  CHRISTOFFER-BOO ska fira jul hemma hos mig i år! Så himla goseligos. Men tomten också, förstås. Hoho (-ho).

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag undrar varför du och Isa inte umgås längre? Ni verkade ju vara så himla tajta!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det verkar vara ett extremt mysigt jobb, absolut något jag skulle kunna tänka mig som extrajobb, dock måste man ju ha lite utbildning för det och känner att jag mest vill ha ett jobb så fort som möjligt så det är nog inte något för mig ändå...
  Sv: Tacopaj är ju urgott, inte alls "restmat". Det är inte så fasligt likt tacos, de enda likheterna är köttfärsen och osten. Annars är det ju pajdeg och man blir inte alls lika kladdig som när man äter Tacos. Ett perfekt alternativ som vardagsmat!
  Kram! <3

  SvaraRadera
 5. Absolut!

  Ja alltså, jag vet vad fudge är - jag ogillar det precis som du, funderade mest på vilken smak du skulle göra och hur man gör det - vad det är för ingredienser :) spännande!

  Ahaaa, I see. Trevligt att lära känna henne!
  Eller huuur, åh vad mysigt vi ska ha det båda två!

  SvaraRadera
 6. Det låter som ett jättefint jobb som man får ut väldigt mycket av!

  Jo, jag har också mina små perioder med ägg. Ibland vill jag inte ens tänka på det och vissa veckor vill jag bara äta kokt ägg hela tiden! Men så är det lite med allt, jag snöar liksom in på saker lite. Just nu har jag dille på hallon till exempel, men sen tröttnar jag på det och går vidare till något annat bär eller frukt. Har du några stående favoriter att lägga på mackan? Förutom smöret då ;D

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)