Lösenord

tisdag, november 20, 2012

Plötsligt händer det.


Det mest underliga hände mig igår när jag satt i skolan och lyssnade på grupprocesser.
Helt plötsligt fick jag ett spontant sug efter att träna.

Vilket var det knasigaste som hänt mig. Jag som i princip avskyr att anstränga mig, och förkastat nästan all sorts träning så länge jag kan minnas (förutom yoga, då). Men helt plötsligt blev jag sugen på att livligt pass; dans eller gympa.

Sagt och gjort. Impulser bejakas!
Så efter skolan stack jag iväg till en närliggande träningsanläggning,
bokade in mig på ett pass afro-dans och lekte ur-karaktär.

Emelie-utan-kondition blev sig starkt påmint efter halva passet, men på något sätt lyckades hon pressa sig igenom hela.
Hon tvivlade igår på förmågan att kunna gå idag, men spännande nog verkar hon kunna traska helt dugligt.helknäppa saker jag får för mig ibland, alltså. 4 kommentarer :

 1. Gick på friskis en gång i tiden, men gud så längesedan det var. Har ju helt fastnat i att springa. Men danspass är extremt roligt, har inte testat på afro-dans dock, men det kanske jag kan prova då isen kommer - För då är det inte kul att springa, speciellt inte om man ramlar...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Å vilket bra val av pass! Afro dans är galet kul. Jobbigt men helt klart kul och lite flummigt. Hoppas du tyckte om det iaf, kan tänka mig tränigsvärken du känner idag ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, fy vad du är rolig! Du hade roligt hoppas jag? :3 Knas-Mlis! ^w^
  O en så underbart mysig hundrackare ni hade hos er. Såååå söt. Dör sötdöden här på andra sidan skärmen. Åh, djur alltså. Hihi.
  Hoppas att din vecka blir lika kalas-braig som den ser ut att bli.
  Söt-tott!

  SvaraRadera
 4. Ja lite har jag börjat igen, men denna gången som anonym och inte lika personligt. Har börjat bli lite paranoid när det gäller att lämna ut sig på nätet. Särskilt när det gäller min dotter.

  Det är ju fantastiskt! Igen träningsvärk? Haha! Du måste ju va vältränad Emelie!! Säkert all tid i bassängen som gett utdelning ;-). Följer iaf fortfarande din blogg slaviskt. Har inte velat kommentera när jag inte haft tid/ ork för att upprätthålla en konversation.

  Hade varit fantastiskt att lära känna dig bättre Emelie, kanske vill du maila med mig? Tråkigt att du bor så långt borta, du verkar ju vara en fantastisk tjej och jag skulle gärna ha träffat dig.

  Kram på dig

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)