Lösenord

tisdag, september 25, 2012

Veckans kalendersida


Och veckans kalendersida ser ut som följande;
Tentavecka, som ni beskådar!
Egentligen borde den ägnas till en hel del plugg (speciellt eftersom statistiken är rätt farlig för en omatematisk tös som jag), men jag föredrar mycket blått (=personligt/kul).

När som helst kommer Kaspar och Peter över, och då ska vi ha en pluggdag tillsammans.
Jag ska bjuda på vegetarisk svamprisotto och förhoppningsvis förstå ett statistiktal eller två inför tentan.

Sedan ska jag plugga järnet imorgon också, med Martin.
Fira hans vän (som fyller år) på kvällen, luncha med Isa, jobba, skriva tenta, luncha med far, fika med Minister
och även hålla spelkväll för far och Martin.


Massa trevligheter på gång! (om vi bortser från tentan, då)..4 kommentarer :

 1. Spännande vecka du har framför dig, mycket plugg? Jag måste också ägna mig åt en hel del. Har tenta nästa vecka, från 9-14 pust.. Brukar du sitta så länge eller blir du klar fortare?

  Ser allt en liten middag med Martins mamma också? :) har ni träffats förut?

  Sv: Haha åh va gullig du är, ja men jag har lärt mig å uppskatta det "lilla" i livet. Fast sen är jag väl lite som du, gillar frukost. Dessutom var det så skönt att slippa städa i köket sen hehe..

  Haha ja jag har också tänkt på det, det finns olika kokt också. Men ja jag gillar också rökt mest å ja källarrökt eller basturökt brukar funka. Så länge skinkan är gjord av helmuskel istället för bitar hehe :P

  Jaa självklart, blir inflyttningsfest och självklart invigning av ugnen hehe. Vi måste ju fortsätta med operation "perfekta kladdkakan".

  Ne hehe, min Martin är mer försiktig med det men jag märker det ju direkt å sen pikar han mig i efterhand haha.. Jag gillar verkligen citrus men tydligen inte alla som gör. Men du lär dig nog snart vilka typer av smaker som funkar för honom :P

  Jaa visst var det, det låter som en evighet, men ni gick ju å fika under tiden. Smart! Haha åh nu blev jag sugen på naan-bröd, måste övertyga martin om å äta det i helgen hehe..

  Vår (träffats-i-ett-år-dag:)))

  SvaraRadera
 2. Du kan, tillskilland från mig, ta tid till att göra lite personliga grejer trots att det är tentor på gång. Har ju 2 prov nästa vecka och pluggar nu varje dag, men på söndag ska jag faktiskt tillåta mig själv att ha lite kul - Bokmässan! :)
  Lycka till med pluggdagen! :D
  SV: Ohja, den där känslan som jag hade igår vill jag verkligen behålla! :D
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Haha, ja, men vill liksom inte bli besviken! Kollade in receptet och det verkade rätt schysst ändå, så kanske får prova det i alla fall :D men ska nog göra något mer linsgrytigt tror jag, eller får se. Det visar sig nästa vecka :D

  Och du lycka till med matten! Fast fick inte du MVG i matte i gymnasiet? Då kan du ju inte vara helt bakom flötet? Haha. Heja dig!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)