Lösenord

söndag, september 02, 2012

Uggleutökning


Mitt beroende frår inte möjlighet att stillas!

Mitt uggle-boende har fått en utökning på två små ruggiga vänner; en vit stenuggla som min moster fann på loppis (hon håller ett öga öppet för alla ugglor nuförtiden, menar hon) samt en liten ugglemagnet som min bästa vän skickade från Kreta.


Marieke - min bästa vän - var nämligen där en vecka på semester. Till det fick jag ett vykort samt förklaringen att det var Athenas (den grekiska visdoms- samt krigsgudinnans) uggla jag nu har sittandes på kylskåpet.

Så det kommer väl bara bli smarta måltidsval i framtiden, kan jag tro.9 kommentarer :

 1. DU!
  Jag satt precis (låg precis om jag ska vara helt ärlig) och funderade på det här med matlagning. Har levt på bacon, korv och gröt de senaste två veckorna typ. Idag åt jag havregrynsgröt toppat med marabouchoklad till middag (jag är sjuk så det är okej).

  Sen kom jag att tänka på att du ju är himla mycket bättre på det här med fantasifull mat än vad jag är - så... Om jag lever i en lägenhet utan ugn, har du ngra förslag på maträtter? :D

  Och emli jag saaaaknar dig lite! Vad ska du göra nästa helg? :D

  SvaraRadera
 2. Åh tack så mycket för de fina orden, visst är det väl ändå ganska fantastiskt hur man faktiskt har chansen att nå ut till så många människor på det här sättet? Att bloggen uppfattas som upplyftande känns ju dessutom ännu viktigare då. Blir ändå lika överraskad varje gång någon tackar och känner sig hjälpt då jag ju från början skriver av helt egoistiska skäl, som terapi liksom. Men jaja, tack i alla fall fina du!

  SvaraRadera
 3. Jag var och åt på en indisk resturang igår och tänkte hela tiden på dig haha. Maten var dock inte min smak, men naan brödet, herregud så gott det var!

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka fina ugglor! Vilken snäll moster och bästa vän du har :3

  sv: Nejdå, jag var bara gladare än vanligt av någon anledning :3
  Yes. Alla tider du nämnde behövs! Och ja... jag är nog beroende av ganska mycket själstid. Jag är en väldigt känslosam människa haha, lite väl mycket ibland tror jag... Men det är väl sådan jag är. Får embrace it :3
  Tack, nötis ♥

  Ja! Det är faktiskt så; de MÅSTE ge dig sådana bitar. Vilken behandling vore det annars mot en så trogen och trevlig stammis?

  Tack, hjärtat. Det vet jag. Och samma gäller för dig, jag är bara ett sms bort! Ditt stöd betyder mycket för mig.
  Stor kram! ♥

  SvaraRadera
 5. Mihi, the owl is probably brainwashed by the B&J's magnets now, so from now on B&J's only? Maybe the owl will even fly in some Coconutterly Fair for you while you're sleeping!

  SvaraRadera
 6. Åh mysigt! Jag längtar såå till min nya lägenhet så jag kan inreda exakt som jag vill å så, aah! Blir helt lyrisk av tanken, måste bara bestämma mig för hur jag vill ha det. Nu har jag ju bara en uggla som samsas i ett skåp med en pingvin och en bullterrier haha.
  Och kladdkaka, du verkar vara inne i en riktig fikaperiod nu :P Men det är ju svårt att tröttna länge på kladdkaka som sagt :P Och så härligt att du trivs på jobbet, önskar jag också gjorde det på samma sätt :)


  Sv: Kokoschipsen kostade faktiskt bara 18kr för 80 gram så inte alls så farligt :) Vad har du i din müsli? Juste jag tänkte på marabou premium med kokos, men kokosprickarna är också goda.

  SvaraRadera
 7. Eller hur! När jag var liten kunde jag till och med tänka mig att äta kalvsylta (som jag finner rätt äckligt egentligen) bara för att den hade en sån len och slät yta som orörd sylt eller marmelad har.

  SvaraRadera
 8. Vilka söta små ugglor, men min blick fastnade(såklart) på de söta B&J locken som fanns på kylskåpet. Är det ifrån alla smaker du har testat måntro?
  Hoppas du fick en mysig söndag! :)
  Kram <3

  SvaraRadera
 9. Nä det är nutidens akuta osäkerhet ;) Ja jag vet, det är sånt där som tänk om jag inte får några vänner, och andra lösa saker om att kalmar ligger väldigt långt från stockholm och jag saknar min familj mina vänner och eventuellt en till person litegrann :) (ganska mycket ja) men du har ju så rätt!


  HAHA nä jag orkade inte laga mat - därav havregrynsgröten! (dessutom hade jag ingen mat hemma) alternativt så är jag gravid såklart.

  Jag är inte 100 på att jag kommer hem, men söndag EM isåfall? :D

  MAT <3 Ska fundera lite, risotto går bort men resten lät gott...

  Vad ska du göra i veckan?

  Haaaaare!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)