Lösenord

fredag, september 07, 2012

Basilusk-Emelie


Halsen och hängigheten tyder på att jag dragit på mig någon basilusk.
När jag i natt skoningslöst låg och vred mig, kände mig febrig och blev täppt i näsan så insåg jag att jag nog inte var på bättringsvägen.

Totalt fick jag två timmars sömn i natt - resterande tid spenderades åt att undra hur i all världen jag ska orka med mitt 9-17-pluggpass i skolan idag om jag aldrig lyckas somna.

... Vilket givetvis gjorde att jag inte kunde sova.


Nu jag åtmintone uppe, och jag inser att jag borde skippa första halvan av dagen för att rehabiliteras. Om jag nu står ut här i den här ensamhetsdränkta och sorgligt bacillinfekterade lägenheten (inga överdrifter: jag tror mig se infektionerna och virusen krypa längs tapeterna).

(Det är lite av jordens undergång när jag blir sjuk - för jag blir liksom aldrig det vanligtvis.)

Mest av allt nu vill jag bara kura ned mig i soffan, halvsova till någon lättsam serie (gärna någon matlagningsserie), äta yoghurt och glass och varm gulaschsoppa med ostsmörgåsar.

Och få en kram.


Usch för att vara vuxen och ha plikter ibland.

Update: Äh, vafan. Jag tar tjuren vid hornen och går i skolan. Disciplin, Emelie.6 kommentarer :

 1. Jag blir lite orolig för dig när du skriver såhär!! En liten varningsklocka ringer, du måste tillåta dig själv att vara sjuk. Det gör ingenting, det kan hända alla, du måste inte prestera för det.

  Det är farligt att ta sig ut på allt för ansträngde saker när man har feber och dessutom inte sovit. Jag tycker jättesynd om dig men det har inget med disciplin att göra alls. Du gör dig själv en otjänst genom att gå snaarare :/ hoppas du blir hemskickad för viiiila! Och att du inte tar detta på något annat sätt än att jag menar väl.

  (jag har själv jobbat med feber och diverse och det har bara straffat sig i efterhand) Så jag hoppas du tar hand om dig ordentligt helt enkelt.

  Sv: Tack :)

  Han hanterar dem otroligt bra faktiskt, han har två småsystrar så han är rätt van faktiskt :P Kanske därför han är så lugn också för att han är storebror..

  Ja himla god :) Haha okej, ja jag har svårt att inte somna när jag bara sitter med boken så datan får ofta följa med vilket medför att jag sitter vid datan istället. haha

  SvaraRadera
 2. Haha, jag vet. Jag är en flitig bloggare, så är även du så nu är det jag som ska plöja igenom alla dina inlägg ;) Ska göra det snart men först måste jag bara kommentera. SJUK EMMMMYYY? Inte nu! Imorgon ska vi ses. Jag ska tvångsmata dig med mina nya choklad så du blir pigg och frisk. Även om du känner dig hängig kanske jag kan komma över med choklad, gifflar och tigga till mig en kopp kaffe. Måste berätta hur underbart barcelona är :))

  stor kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, krya på dig massor Emelie...! DOCK, man går väl inte till skola/jobb med sjukdom i kroppen?? Du måste få vara sjuk, precis som alla andra! Inte hade du sagt till din kompis att hon hade dålig disciplin om hon var hemma för halsont och grejer? Nä, ta hand om dig och var rädd om dig. Ta till vara på helgen och gör just de där sakerna: titta på lättsamma serier, ät ostsmörgåsar och halvsov i soffan! Ingen klandrar dig, alla vill göra de där sakerna ibland. Handlar inte bara om plikter, inte sant ?

  Gillar dina röda byxor från inlägget nedan för övrigt! :) Har inga själv, dock ett par blåa! Jag är blågalen, älskar allt som är blått (A) KRYA SOM SAGT, hoppas på ett friskinlägg imorgon! :)

  SvaraRadera
 4. Jag kanske har råkat smitta dig, hur det nu skulle kunnat gå till...? Kanske mitt lilla virus hoppade in i datorskärmen och ut på stackars lilla dig?
  Själv är jag faktiskt på bättringsvägen, fick aldrig någon feber dock.
  Ta väl hand om dig och hoppas att du inte dog under pluggpasset, för det är inte lätt att arbeta med virus i kroppen.
  Hoppas din fredag blev fin, trots att du blev sjuk...<3
  Sv: Det blev den vanliga, dock var det den enda vi hade hemma så hade inte direkt några val.
  Kram <3

  SvaraRadera
 5. Emelieeeee I think you made me ill too! You must've sent me a contaminated whatsapp... Thanks a lot!

  No, but seriously now, take care of yourself <3 Don't go to school if you're not up for it - you'll only be sick longer and miss more school! I think we should have a skype tea party this weekend, so we both can get better! Yes, I think we should. You get no say in this! (Except for the time, you can have a say in that.)

  LOBES <3

  SvaraRadera
 6. Jag har massor med kramar for you. Både vanliga extra varma kramar o krya på dig-kramar <3

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)