Lösenord

onsdag, december 05, 2018

Lyxlunch efter handledning i Eskilstuna

I tisdags hade jag och Malin schemalagt handledning i Eskilstuna. En gång i månaden ungefär, så har vi förmånen att få åka ha handledning med en expert, som vi kan dra våra allra klurigaste patienter för och få vägledning framåt.

För att komma till Eskilstuna har vi slutat åka buss (för att Malin blir åksjuk och får möjlighet att boka hyrbil, så yay! då åker jag med på en räkmacka). Vi brukar göra så att Malin kör dit på morgonen, och jag kör hem oss på eftermiddagen. På ett sätt så himla skönt att behöva slippa vänta på en buss, huttrandes och kalla.


Efter handledningen (där jag inte alls var i mitt rätta element och hade svårt att hålla fokus), så bestämde jag och Malin oss för att lyxa till det och äta utelunch. Jag har pratat mycket om Hamburgerbruket som ligger i änden av Eskilstuna, och dit styrde vi ratten!


 Jag har ju varit här två gånger tidigare; en gång med Emil, Marcus och Linnéa (när jag och Emil precis börjat dejta), och en gång med Emil och Fredde (för att Fredde fick en spontanidé). Men det är ju en liten bit - 1½ timmes bilresa från Nyköping.


Jag testade något nytt - Lök & lök, en högrevsburgare med cheddar, bacon, tomat, vitlöksdressing och rödlök. Till det tog jag sötpotatispommes. De har så sjukt goda sötpotatispommes där!


Vill även ge er ett lifehack: Säg att ni vill ha såsen på sidan. Då får ni extra mycket sås (se kopp på bilden), med sås som räcker till både burgare och pommes. Varsågoda!

Vi var båda helt proppmätta efter lunchen, men Malin ville hemskt gärna att jag skulle ta dessert också. Hon bantar nämligen, och lever sitt sötintag genom andra. På ett vis eller vänster övertalade hon mig om att ta en dessert, för att hon var så nyfiken på "hur den skulle se ut".


Okejrå, jag kan väl offra mig då, avslutade jag diskussionen. Kanelchurros med mjukglass och karamellsås. Jag säger bara: Det var snarare churrosen som offrade sig för mig. Gudars, så gott det var!

Sedan hade vi tänkt bara busiga, och stanna i staden och shoppa. Men det orkade vi inte efter matkomat, så vi tog bilen hem igen, och var hemma lagom till 15:30. Det var den arbetsdagen, det!

Vilket var ditt senaste vardagslyx?

8 kommentarer :

  1. Låter som en riktigt lyxig dag! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var det! Har du haft något vardagslyx på sista tiden? :D

      Radera
  2. Ehh nu blir jag ju superhungrig 😱😍 Hmmm mitt senaste vardagslyx var nog sushi häromdagen, ääälskar det ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag med, när jag ser bilderna igen (på tom mage)... Åhå! Äter du sushi ofta?

      Radera
    2. Nee inte jätteofta, men ibland ^^

      Radera
    3. Låter som att det borde bli oftare!! ;)

      Radera
  3. Vardagslyxar med tomte/pepparkakslatte från Espresso house liite för ofta just nu 😅

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, men åh! Perfekt vardagslyx ju (men sååå dyrt, helt sjukt!!!).

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)