Lösenord

måndag, december 03, 2018

Glassväggen är uppe!

I helgen blev jag äntligen klar med sorteringen och fästandet av magneter på mina cirka 100 (!!!) lock. (Två lock fick ryka i sorteringen för jag tyckte inte de var snygga nog). Glassväggen är officiellt uppe!

Så här blev resultatet:


Hur snyggt?! Och originellt? Jag blir helt till mig varje gång jag ser väggen, för den är så personlig och SÅ jag! Passar verkligen in i mitt och Emils hem som en smäck.

I och med att jag också har mer än 100 lock, så betyder det att jag ätit mer än 100 olika smaker. Är inte det vansinne?!

(Sen om man räknar på ett snitt med 1 burk i veckan = 50 kr x 1 gång i veckan x 52 veckor = 2600 kr/år x 10 år = 26 000 kr totalt, på enbart glass... Nej gud, en blir ju mörkrädd!).

Hursomhaver! Jag vill bara visa min nya glassvägg! 

10 kommentarer :

  1. Så fint! Han ger ovanligt sentimentala presenter, min man ger väldigt praktiska presenter så som brödrost men älskar det också (och brödrost är ju så bra att ha)
    Brukade också äta minst en b&j eller liknande i veckan, oftast fler, men gud man blir verkligen mörkrädd när man ser hur mycket det kostar över ett år. Under min graviditet var jag inte alls sugen på sötsaker och efter finns det inte tid att äta glass varje kväll haha så lilla eden har nog sparat oss mycket pengar ;) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst gör han?? Jag kan bli irriterad ibland, för att han har så bra och symboliska presenter..! Men ibland hade jag ju också önskat mig något mer praktiskt ;)
      Haha, vad fint att Eden drar sitt strå till stacken, rent ekonomiskt ;) Barn kostar ju redan massa som det är, då är det praktiskt att ni kan spara lite på glasskostnaderna, haha!

      Radera
  2. Den är verkligen Emelie-ig :'D

    Känner att jag ligger efter i ben&jerry-världen. Måste nog utforska andra smaker än choklad och Browne..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, äsch, ät det som du gillar och som funkar :D Men kan tipsa om att det ändå finns måååånga goda fiskar i havet ;)

      Radera
  3. Wow, vad maffig den blev! Jag håller med dig - den passar verkligen in i ert hem! :)

    SvaraRadera
  4. Snygg och som du skrev "så du". Det finns inget roligare än personliga saker i ett hem, det gör hemmet levande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. VERKLIGEN så jag! Och den liksom hoppar nästan på en från väggen, med den uppseendeväckande färgen x'D

      Radera
  5. Som gjord hemma hos er ju 😍

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)