tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post7450756705664910848..comments2023-05-20T15:24:01.980+02:00Comments on I mitt sockerskrin...: Tyskan och svenskan på crêperieEmelie Bladhttp://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-43102150714758331192015-03-08T17:45:54.032+01:002015-03-08T17:45:54.032+01:00Det var minsann ingen dålig meny, omfattningsmässi...Det var minsann ingen dålig meny, omfattningsmässigt menar jag då, hjälp vad många olika sorter det måste finnas! Men vad är pralinkrokant? Typ som strössel? O inte konstigt att du får beundrande blickar till dina brillor, såå fina! Klär dig som handen i handsken! Annahttp://sugarrush.devote.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-73868822734404872822015-03-08T12:58:20.327+01:002015-03-08T12:58:20.327+01:00Crêpes är ju så himla gott!Crêpes är ju så himla gott!Klarahttp://klaraamandas.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-82262836683886182022015-03-08T11:58:52.775+01:002015-03-08T11:58:52.775+01:00måste bara skriva här också, din kommentar hos mig...måste bara skriva här också, din kommentar hos mig senast: <333 TACK!<br /><br />plus: dina glajjor klär dig bara mer och mer för varje gång jag ser dig ha dem (har du dem konstant nu, eller bara då och då? vad har du för synfel?) och då klädde du ändå i dem från början! <br /><br />ps. hur är priserna när ni går ut och äter? är lite nyfiken på vad det är för prisklasser på mat i paris :) <br /><br />puss! lovisahttp://polichinelle.senoreply@blogger.com