tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post4869593358161916987..comments2023-05-20T15:24:01.980+02:00Comments on I mitt sockerskrin...: Pain au chocolat aux amandesEmelie Bladhttp://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-71008486825982321052015-01-11T17:39:33.746+01:002015-01-11T17:39:33.746+01:00Men åh, saknar ju dig med! Så underbart att läsa a...Men åh, saknar ju dig med! Så underbart att läsa att du mår så bra i Paris <3myhttps://www.blogger.com/profile/09860086784188600984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-58716027232095643452015-01-11T15:59:44.747+01:002015-01-11T15:59:44.747+01:00Smördeg är generellt sätt tycker jag sjukt undersk...Smördeg är generellt sätt tycker jag sjukt underskattat! På tal om bakverk, finns det några sådana svenska som du saknar nu då du är utomlands? Semlor är väl om jag minns rätt inte din gjej; men kanske något annat? Eller något livsmedel över huvud taget som du inte kan få tag på i Paris som du gärna skulle haft tillgängligt? Annahttp://sugarrush.devote.se/noreply@blogger.com