tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post3290675247350890028..comments2023-05-20T15:24:01.980+02:00Comments on I mitt sockerskrin...: Julbord på Cajsa WargEmelie Bladhttp://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-76841089585637763642015-12-17T09:29:36.633+01:002015-12-17T09:29:36.633+01:00Mmm... Ja... Karamell i glassform är sällan ett mi...Mmm... Ja... Karamell i glassform är sällan ett misstag.. ;) (för att inte säga aldrig, men det bör man ju inte!).<br />Haha, TACK, vad lättande. Jag trodde faktiskt inte du syftade på min personlighet - det hade varit för sorgligt. <br /><br />Merci, mon amie!Emelie Bladhttps://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-25770212000861578712015-12-16T11:15:32.976+01:002015-12-16T11:15:32.976+01:00Har ju passat på att köpa den glassen en gång tidi...Har ju passat på att köpa den glassen en gång tidigare, då det också var extrapris <br />("ekonomisk ibland";-) och vet att jag tyckte den var delikat!<br />Ok,jag syftade ju bara på din hy - inte på din personlighet... D e n är inte blek!<br />Bon voyage!terukonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-3156709046051700982015-12-16T09:26:37.636+01:002015-12-16T09:26:37.636+01:00Skriv såklart vad du tycker om glassen senare!Skriv såklart vad du tycker om glassen senare!Emelie Bladhttps://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-58577757180776551842015-12-16T09:25:39.212+01:002015-12-16T09:25:39.212+01:00Ja, det var ett annorlunda sätt, men också väldigt...Ja, det var ett annorlunda sätt, men också väldigt socialt och roligt sätt att göra julbord på.. Men ni hade alltså hemkunskapsmatlagning, gemensamt? Vilken kul grej! <br /><br />Jag har inte ätit jordärtskocka så mycket tidigare, men jag fann mig gilla det skarpt. Chips och puré var också en så härlig mix av konsistenser..! <br /><br />MEN ÅH. Jag kan inte hjälpa att le när du skriver om glass, haha. Speciellt när jag influerat det. Glass är så makalöst gott..! Salt karamell är riktigt mäktig, men riktigt god om man är på det humöret. :) <br /><br />Och jo, haha, jag är rätt blek av mig. Men det tycker jag nog om, med mig själv.Emelie Bladhttps://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-67648347948262255142015-12-15T15:33:46.749+01:002015-12-15T15:33:46.749+01:00Men vilken härlig julfest! Att laga mat uppdelade ...Men vilken härlig julfest! Att laga mat uppdelade i grupper som ni gjorde är verkligen mysigt och bra för gemenskapen. I yngre dagar var jag i flera år den som fixade den typen av fester för kollegorna i skolans skolkök. Jättekul!<br />Jordärtskocka är något av min favorit, så det låter urläckert med din förrätt.<br />Dessutom, idag har jag köpt en Hägen Dazs salt karamell. Ditt fel/din förtjänst, men det är verkligen himla gott!<br />Förstår att det finns fler avgörande orsaker till att du blev Snövit, men det passar onekligen till din hy... ;-)terukonoreply@blogger.com