tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post278763851672896556..comments2023-05-20T15:24:01.980+02:00Comments on I mitt sockerskrin...: Favorit-i-repris-söndag med semlorEmelie Bladhttp://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-64781627914962509262016-02-05T10:00:54.425+01:002016-02-05T10:00:54.425+01:00Åh, smart!! Vi hade vaniljsocker i grädden vi blan...Åh, smart!! Vi hade vaniljsocker i grädden vi blandade och sedan nutella eller mandelmassa i botten... Men spännande med vaniljvisp. Grädden blir väl inte lika mäktig då?Emelie Bladhttps://www.blogger.com/profile/10964991427106659007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9109132487782527430.post-20601117174783394502016-02-05T09:58:09.120+01:002016-02-05T09:58:09.120+01:00Åhhhh grattis i förskott! Jag brukar ha vaniljvisp...Åhhhh grattis i förskott! Jag brukar ha vaniljvisp blandat med grädde i min semla, så mycket godare. Älskar mandelmassa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13689700315529293881noreply@blogger.com