Lösenord

måndag, mars 05, 2018

Jag "jobbade" en onsdag

Jag tänkte bara dela med mig lite kort, om onsdagen förra veckan när jag jobbade hemifrån. Eller "jobbade" och "jobbade", det var inläsningstid, vilket i stora drag innebär att ligga i sängen, läsa, se på serier och ta det lugnt en hel dag.

Men eftersom det var onsdag jobbade givetvis Emil som vanligt, och när jag klev upp efter min sovmorgon fann jag detta lilla meddelande på whiteboarden. Det gjorde mig gosig i magen.


Utanför var det -12 grader och snö. Jag var lycklig att jag kunde vara på insidan av denna fönsterruta snarare än utsidan. Men vackert är det.


Ännu vackrare kändes nästan denna syn. En hel säng, massor av kuddar, täcken och en laptop helt för mig själv.


Vilket jag nyttjade till fullo. Två sockersöta chick flicks, massor av youtubeklipp och ändlösa koppar te. Ibland behöver en arbetsonsdag se ut precis såhär.

Visste ni förresten att på lördag åker jag, Emil, Fredde, Malin och Oscar till Teneriffa, för solsemester i en hel vecka?!?! LÄNGT.
Någon som varit på Teneriffa och har några bra tips? Detta är vårt hotell!

4 kommentarer :

 1. What? Låter ju superlyxigt! Vill du berätta mer om vad inläsningstid innebär? Sker det alltid genom jobb hemifrån? Är det ngt man kan förvänta sig mycket av som framtida psykolog? ;)

  Sååå skönt med solsemester också! :D Har ni några planer för vad ni skall hitta på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inläsningstid är inte en psykologgrej lika mycket som en PTP-grej.. ;) Som PTP har en rätt till ett antal inläsningstimmar i veckan, (oftast typ 4 stycken), som kan fördelas lite hur man vill (det göre man upp med arbetsgivaren - vissa säger att man får läsa under resetid (typ på tåget, som arbetstid), andra på hemmaplan och vissa får bara läsa på på kontoret. Men jag hade tur och fick en heldags inläsningstid, så jag kunde läsa på vad jag ville för en hel dag! Så himla bra!

   Men det kommer inte vara efter jag får min legitimation, då skall man redan ha läst på allt tydligen :')

   JAAA! Vi vill typ snorkla, gå i bergen, åka på vattenland, sola, bada, äta... :3 Har du varit på tenerigga?

   Radera
  2. Haha, ah, då förstår jag! Längtar efter PTP-tiden alltså, hehe.

   Naej, har inte varit på Teneriffa! Aktiviteterna låter ju dock superroliga, särskilt vattenland!!! :D

   Radera
 2. Åh, just det, det var nu i Mars som ni skulle åka dit, vad roligt! :D Tiden går så himla fort! Antar att vi får överleva utan dig då 1 vecka, men du kanske kan försöka posta lite på Instagram då? :D

  Jag var på Teneriffa -97 så det var ett tag sen, men vet att vi kollade in något träd som är tusentals år gammalt (finns i orten Icos de los Vinos), drakblodsträd heter det tydligen. Det växer tydligen många såna träd på just Kanarieöarna & det är även Teneriffas symbolväxt, då har vi lärt oss något nytt. :D Förutom det hade vi väl en typisk bad/familjesemester men åkte även runt lite men minns inte så mycket då det var under sommaren innan jag fyllde 7 i September. :P Men skulle gärna åka tillbaka dit för att se det nu i vuxen ålder. :)
  En mindre trevlig grej som det fortf pratas om ibland (läs ej om du är känslig!) är hur jag blev åksjuk när vi åkte runt i bergen (slingriga vägar är ju poppis utomlands) & vi var tvungna att stanna på ett ställe, sen när vi satte oss i bilen igen efter jag hade tömt magen så att säga, så kom det fram alla möjliga sorters ödlor i olika storlekar & städade rent marken, haha, USCH, men fest för dem tydligen. XD

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)