Lösenord

måndag, februari 26, 2018

Videoblogg: Om svartsjuka och skidsemester och allt däremellan

Tjosvejs! Som utlovat, så skickas här videobloggen som jag och Emil knåpade ihop i söndags. Blev lite ämnen som vi inte diskuterat på ett tag, och i slutändan resultade det i flertalet pussar och kramar. Blev så himla gosig av att göra det här lilla (17 minuters långa) klippet.


Så fruktansvärt kär i den här förståndige, omtänksamme och kärleksfulle mannen.


Vi försökte gå enligt era frågor, och det blev en kalops av allt mellan sexsnack, svartsjuka och skidsemester.


Skicka en liten kommentar så vi vet vad ni tycker! 
Vad var bra med videobloggen? Vad vill ni ser mer av?

14 kommentarer :

  1. Så Bra! Ni verkar så sunda och fina med varandra :) och roligt att ni färgkordinerat frågorna innan.
    //Em

    SvaraRadera
  2. Haha, så fint med färgkoordinerade frågor! Jag tycker att det var en bra mix av ämnen och uppskattar att ni verkligen delar med er av era tankar och känslor, trots att det är saker som kan vara jobbiga att prata om. Tack! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo.. Det var ett lite djupare samtal men jag tycker också det blev SÅ BRA. Tack för att du berättar att det uppskattades <3

      Radera
  3. Alltså det är så fint att höra när ni sitter och pratar med varandra <3 Jag brukar tycka det är kul att kolla på videobloggar där folk typ testar... choklad och glass och sådant, det kanske kan vara något för er? Att ni väljer ut lite random nya glassorter som ni provsmakar typ?? Men ÄLSKAR när ni sitter och pratar om relationer och sådant också. Ni är så fina tillsammans!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh!! Vilket bra tips! Blev direkt taggad - vi älskar ju att testa saker, speciellt sötsaker! Jag skickade kommentaren direkt till Emil, och han sade så klockrent: "men det kommer ju bli svårt att hitta saker vi inte redan testat" :P.. Hahaha.. Men vi får klura! (om inte du har något förslag?).

      Radera
  4. Jag tycker det är så himla fint att se er tillsammans <3 ni är så fina och kärleksfulla mot varandra :') nästan så man blir lite avis.

    Men åh. Vad man kan tycka olika haha! Jag tycker det är rena rama drömvärlden varje gång man kommer till fjällen på vintern. Visserligen jäkligt kallt men det känns som en helt annan kyla där. Jag är också en fryslurk nämligen men klär mig i 15 lager så brukar det gå bra ;) solsemester då? Eller är det endast Paris som lockar? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. GOSE <333 Inte skall väl du bli avis. Hörde att du hade en hel del goin' on på bowchicawawa-fronten ;))))

      Hahaha, gud, kan INTE relatera! Solsemester känns okej, men helst av allt är det ju Paris.....

      Radera
  5. Tack för en fin videoblogg. Er dynamik tillsammans är så beundransvärd och ni är så söta!

    SvaraRadera
  6. Så mysig v-blogg! Ni är så fina tillsammans, verkligen. Gör gärna fler videobloggar, ämne spelar mindre roll, men en "follow me around" hade varit lite kul om du har möjlighet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad fint du är!! Men.. Vad är en follow-me-around? Typ en dags v-logg?

      Radera
  7. AHH trodde jag redan hade kommenterat detta? ÄLSKAR videobloggar från dig och från er!! Det vet du ju redan! Som partner själv är det så spännande att dyka in i andras liv och ni är så kloka och bra på att sätta ord på saker båda två. Tycker framförallt om när man får en inblick i svårigheter och när ni diskuterar om det (även om det kan bli känsligt, så förstår ju när ni väljer att inte gå vidare med vissa ämnen t.ex och respekterar det till fullo såklart!!). Er dynamik är så fin, ni är gulliga! Vill ha mer av allt hehe

    SvaraRadera
    Svar
    1. HAH, åh!! Du är min #1-fan när det kommer till videobloggar, och speciellt när det är både Emil och jag. Blir så glad av att du uppskattar dem så!!!!
      Blir så peppad att göra fler varje gång du kommenterar <333

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)