Lösenord

söndag, december 17, 2017

Vårt nya bo: Före vs. Efter

Äntligen, äntligen, är dagen för inflyttningskalas kommen och jag kan äntligen få publicera bilderna på hur det ser ut i vårt nya bo. Vi har diskuterat, planerat, slipat och tapetserat, borrat och spikat, shoppat, inrett och nu äntligen... Kan vi njuta. 

Välkommen in till oss!



Först av allt kom vi in i hallen. Före:


Efter:


Går vi rakt in mot vänster hittar vi köket. Före:


Efter:


Inne i köket har vi även stylat med inredningen. Jag hittade en perfekt vägg att förverkliga mitt glass-konstverk!


Kolla! En glasstavla!


Annars såg matsalsdelen i köket ut såhär. Före:


Efter:


Sovrummet, före:


Efter:


... och med mysbelysning:


Dessutom fixade vi igår (!) en skänk som jag tycker passar helt perfekt till resterande inredning!


Vardagsrummet, före:


Efter:


Matsalsgrupp med mammas tavla och vår nya Paris-tavla 






Och alltså, jag ÄLSKAR vårt vardagsrummet! 
Inrett med jordfärger såsom brunt, grönt och beige, och så varmt och mysigt... Jag stormtrivs!

Hobbyrum, före:


Efter:


Hahaha! Skoja bara. Hobbyrummet är fortfarande helt kaos. Kaosrummet, kallar jag det.


Det är väl det sista vi har att fixa. Som ni ser på tapeten har det tidigare varit ett barnrum, och tapeterna är så fina att vi inte kunnat tapetsera över dem...

Men! Det ska bli kontor/spelrum, förr eller senare! Snart får vi in ett par skrivbord, fåtölj och ordnar upp i bokhyllan.

Så! Berätta! Vad tycker ni?!?!

36 kommentarer :

  1. Ni har ordnat det riktigt fint!

    SvaraRadera
  2. Sååå fint ni har fixat! Är lite förälskad i ert kök, det ser så himla rymligt men ändå mysigt ut. Det är så roligt att laga mat och baka, och då vill man såklart ha ett ordentligt utrymme att arbeta i :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men precis! Det bästa med hela köket är köksön, för där snackar vi perfekt arbetsyta! <3

      Radera
  3. Himla snyggt! :D Och vad fort ni fått upp saker på väggar etc. Vi har bott i huset sen i februari nu och har inte satt upp en enda sak på väggen. Nu har vi visserligen renoverat oss igenom snart alla rum, så har haft lite annat fokus. Men i de rummen som är färdiga tar det emot att göra hål i väggen! :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, känner igen det. Var riktigt svårt att borra i den nytapetserade väggen.. ;) Men det var så värt det, vi fick ju ett ryck nu innan kalaset och var tvungna att få upp det vi ville ha upp.

      Radera
  4. Wow vilken fin lägenhet! Supermysig och så mycket fina detaljer att titta på. Har ni balkong i lägenheten förresten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aw, tack! Ja, vi har balkong :D Den vätter ut från köksfönstret, där vid matsalsdelen ;)

      Radera
  5. Men, wow! Älskar kökstapeten, och belysningen runt sängen, och tavlorna, både din mammas (har hon gjort den?), Paristavlan och glasstavlan! Och sen den ribbade väggen och golven... Ja, vilken underbart bo ni har fått er :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. IIh, Mandis! Älskar att du kan beskriva så väl vad du tycker om, gör mig så pirrig och smittas av det! Och mamma har inte gjort den (tyvärr!), men hon har haft den så länge jag kan minnas.. :O Och tack!! <3

      Radera
  6. Asså allt är sååå fint! Jag vill typ schasa ut er och flytta in själv haha :) Nej men på riktigt, ni har gjort det superbra! Och jag älskar klockan i vardagsrummet!!! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hhahaha, tar jag som den största komplimangen <333 Klockan är SUUUPERSNYGG. Synd bara att den inte fungerar, haha x')

      Radera
  7. Superfint och verkligen ombonat! Gillar köket allra mest :)
    //Em

    SvaraRadera
  8. Riktigt mysigt. Härliga material och fina färger. Gillar vardagsrummet mest! Lite växter där tror jag skulle göra susen, men det kanske ni har turen att få i inflyttningspresent :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, precis! Växter är det vi saknar... Måste införskaffas!

      Radera
  9. Så fint och vad stort! Soffan, hjärtat i hemmet lyser verkligen med budskapet "kom och mys". Hoppas ni hade en trevlig inflyttningsfest <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade vi verkligen. Och ja, soffan är underbar!

      Radera
  10. Alltså waaaow!!! Såå fint och mysigt ni har det :D mitt favoritrum är ditt vardagsrum! Hur konstigt lät inte detta, haha. Men jag äääälskar ditt vardagsrumsbord och vi har ju likadana soffor!!? Eller okej, jag älskade allt. Jag vill byta ut alla mina tråkiga vita möbler till fina mörka trämöbler. Woho, jag förstår att ni trivs :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. PETRIIIIS :'DDD Älskar dina underbart sprudlande personliga kommentarer. De är så DU, även om jag inte ser namnet kan jag läsa på vad du skriver EXAKT vem det är, haha! Har du tråkiga vita möbler? Pah, inget jag sett i dina snaps!

      Radera
  11. Verkligen mysigt! Förstår att ni är nöjda. :)

    SvaraRadera
  12. Fiiiiint! Vad mysigt ni har fått det! Och det ser så "vuxet" ut på något vis om du förstår vad jag menar? Haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. HAHA, ja, det är faktiskt SÅ JÄVLA vuxet att äga en bostadsrätt!!!!

      Radera
  13. Tack för denna rundtur, vad fint ni har det! :D Gillar att din mammas tavla passar så bra med Paris-tavlan ni köpte också, fint! <3 Visa gärna hobby-rummet också när det väl är klart! :D
    Hade gärna haft ett extra rum själv (bor i en 1,5:a med litet sovrum, nästan som en liten 2:a med andra ord) just för att ha som ett kontor/hobbyrum, men har tyvärr inget så har datorn på ett fint skrivbord som iaf passar med resten av mina möbler i vardagsrummet/köket. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA, men absolut!! Klart jag gör det :D
      Tur att du fick till det där till slut. och 1,5a låter så myyysigt. Som med en liten sovalkov, alltså!

      Radera
    2. Kul! :D Ser fram emot det!
      Som tur var så hade jag plats för alla möbler jag ville köpa & de har inte tagit över lägenheten heller så man kan fortfarande röra sig, hade planerat väldigt bra. :D Dock kunde soffan få vara lite mindre men det var min mamma som insisterade på att den skulle bli bra trots att jag misstänkte att den skulle vara för stor (på bredden/längden) & mycket riktigt är den lite stor men det funkar ändå. :D Ja, de flesta 1,5:or har väl sovalkov men jag har turen att faktiskt ha ett riktigt litet sovrum (där jag klämt in en 160-dubbelsäng, sängbord, byrå & en gungstol :)), så kan inte klaga över min 1,5:a & den är väldigt mysig! :D Perfekt liten lägenhet (45½ kvm) för mig! :D Haha.

      Radera
    3. Sicken tur! Allt skall inte vara perfekt, och det är väl det som är charmen i det personliga ;)

      Radera
  14. Så fint!!! :) Och det är verkligen så fint med det bruna i vardagsrummet!!!
    /Urszula

    SvaraRadera
  15. Jättefint!! Älskar ert kök, så ljust och fint <3

    Längesen jag kommenterade, har varit så mycket på sistone så satt och läste ikapp häromdagen och tycker din blogg är så mysig och trevlig att läsa :)

    SvaraRadera
  16. Mysigt. Jag gillar vardagsrummet, det känns varmt och ombonat. Min stil är annars lite mer av det äldre stuket. Roligt att man gillar olika.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äldre stuket? Vad innebär det? Låter intressant..! Och håller med om att det är spännande att en har så olika stil. Men jag är ändå glad att Emil och jag matchar där, rent stilmässigt ;)

      Radera
  17. Det ser jättefint ut! Gillar verkligen köket, den nya tapeten blev ju kanon! Rester ser väldigt hemtrevligt och mysigt ut, fint med jordnära färger! Själv är jag väldigt förtjust i vitt och grått, samt gammelrosa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tapeten blev jättefin faktiskt! :D Och tack!! Och du har en sådan stil, ja.. Gulligt, äldre, stilrent.

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)