Lösenord

tisdag, april 04, 2017

Raclette-kväll hos Loïc

I lördags hade jag turen att sluta redan 13:30, och det passade perfekt, i och med kvällens storslagna planer. Jag satte på mig min pocahontas-klänning och kände mig sprudlande tjusig!


Så tjusig att jag till och med förtjänade en helkropps-selfie idag. 


Efter jobbet började jag direkt traska mot kvällens destination; hem till Loïc. Det är en rätt bra bit till honom, eftersom han bor i en förort söderut. Men vädret var perfekt för promenad; lite över 20 grader, soligt och friskt!
Snart hade jag kommit över périphérique:n och traskade runt utanför Paris gränser. Ju längre söderut jag kom, desto mer pittoreska tycktes husen sig vara.


.... Lite kusliga också, om man tänker sig nattetid med blixtoväder och en mördare på språng.


Lagom till 16 var jag hemma hos Loïc, där jag behövde vila benen. Kring 2,5 timme hade det ju tagit att gå, trots allt. Lolo nördade sig medan jag slösurfade på mobilen. Med nörda sig menar jag spela det senaste Zelda, visa alla sina små figurer och merch samt sina dragonball-bollar.


Vid 18 kom Orlane, och då dukade vi upp för raclette! Ett helt berg med ost, charkuterier i olika slag, kokt potatis och så baguette. 


Raclette, åh, raclette


Vi åt så pass att matkoman var given. Efteråt slängde vi oss alla i soffan och satte på en film. Klockan var 20 men kändes som 23, och det var fortfarande ljust ute.


Trots det lyckades jag på något vänster somna i soffan, redan innan 21, och låg och halvsov från och till medan jag chattade med Emil. Sedan sov jag, hela natten, ända fram till klockan 08 på morgonen. Snacka om trött tjej.


2 kommentarer :

  1. Smält ost, så vackert att man blir tårögd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst?! :') Ett av jordens underverk!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)