Lösenord

söndag, januari 01, 2017

Bacon maple syrup pancakes

På fredagen hade Emil lyckats få sovmorgon, och istället för att börja sitt sedvanliga klockan 7, så började han klockan 10. Sicken lyx! För att fira det bestämde jag mig för att göra min nya frukostförälskelse: Bacon pancakes med lönnsirap.  Och just denna dag fungerade allt så väl, så väl, för de blev kokboksfina. 


Precis lagom stora, gyllenbruna, fluffiga amerikanska pannkakor. Till dem stekte jag bacon, och så plockade vi fram alla möjliga tillbehör. Såhär fint blev bordet när vi dukat upp; bacon, lönnsirap, pannkakssylt, blåbärssylt och cream cheese. Så kunde man matcha och mixa precis som man ville.Men favorittoppingen är allting bacon och ett tjockt lager sirap


Så vansinnigt gott.

Därefter var jag mätt i timmar framöver, och medan Emil försvann vid halv tio för att åka till jobbet, så satt jag kvar och avslutade 4D-pusslet. Klockan tolv mötte jag upp Emil på hans jobb, och tillbringade några timmar med att låtsas att jag var säljare bakom disken medan jag löste korsord i flätor och snickarbyxor.

För efteråt skulle vi faktiskt handla inför nyår; Emil skulle hålla en nyårsmiddag/fest hemma hos sig, och det var dags att börja förbereda! (Fast den får ni läsa mer om i nästa inlägg av Emelies liv.)

2 kommentarer :

  1. Vilken cliffhanger! Blev nyfiken på att läsa om nyår...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uhuhuhu, den kommer upp first thing imorgon!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)