Lösenord

tisdag, oktober 18, 2016

Videoblogg: "hej jag mår piss just nu"

Sådär. Så kändes det helt plötsligt lite bättre att bara babbla.


Jag hoppas ljudet låter någorlunda okej. Det är mitt kylskåp som surrar. (Sorry.)


Ps. Notera den tomma ketchup-flaskan på bordet bakom. Fattar inte hur jag kan äta sådana obscena mängder ketchup.


10 kommentarer :

 1. Ah, jag känner igen det där. Bra att du har som plan att ta hand om dig, tror att det är grejen. Går ju inte trolla bort känslor hur som helst, så då får en satsa på det som är runt omkring.
  Det är många som känner som du med statistiken. Jag är också van vid att ha koll och ha rätt lätt för mig, men när vi satt i datasalen med statistikprogram så gick jag hem och grät sen för att det kändes så hopplöst... men jag klarade tentan ändå, på gränsen till godkänt. Satsade på att lära mig det jag fattade lite av och struntade helt i vissa saker (men det beror ju på hur de räknar poäng hos er).
  Och tack för att du är öppen med hur du mår, det hjälper mig just nu. Det händer bra saker men ändå mår jag asdåligt för att jag är så stressad och så får jag dåligt samvete för att jag borde ju vara glad... och det där med att sova och äta bra bara försvinner någonstans. Men vi tar tag i det nu, visst? Lycka till med tentan, och tänk good enough :)
  /Minna

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, så klok kommentar...
   Ja, ja, ja, ja och tusen ja på allt det du säger. Känner igen mig så väl. Jag kommer ihåg staistiktentan under termin 5, då klarade jag mig kalasbra (även om jag fick kämpa som ett djur), men denna gång orkar jag verkligen inte. Så jag försöker göra som du säger, och bara göra good enough....
   Men du sätter fingret på en väldigt viktig sak där: vi BORDE aldrig känna något. Känslor har inga borden. Känslor bara är. De måste accepteras och respekteras och tas hand om så varligt och bra man bara kan. :)

   Radera
 2. Kämpa!! <3 Precis som du säger så kommer allt att gå bra! Tänk på vad du mår bra av och gör det, ibland gör man sämre ifrån sig om man bara försöker vara duktig och göra det man bör göra. Med det menar jag att det är bra att ta paus från alla måsten, även om de är många. Träna, se på film, fika på stan eller vad du nu gillar :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, du har ju verkligen helt rätt i vad du säger.. Jag försöker, jag försöker så gott jag kan. Stor kram till dig, och tack för dina ord..!

   Radera
 3. Usch jag vet hur det känns att ta sig upp för berget och nääästan vara på toppen, för att sedan glida ner igen och hamna i en mörk dal. Jag hoppas att det snart kommer vända för dig. Livet är fan inte lätt alltid men det finns ju alltid en ljuspunkt någonstans längre fram på vägen. Jag går själv genom en ganska jobbig process just nu. Egentligen borde jag glädjas men lever i ovisshet och det tar på psyket. Att jag inte sett solen på fyra dagar hjälper inte direkt... Men vi får kämpa på. Det finns en belöning vid målet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har märkt det med... Vi får kämpa på var sitt håll, och förhoppningsvis kommer vi båda upp någorlunda oskadda. Eller, ja, det vet jag ju att vi kommer göra, det är bara jobbigt att vara här JUST NU.

   Radera
 4. kul med videblogg, jag ska kolla :)

  SvaraRadera
 5. Livet livet livet. En videoblogg om livet precis som det är. Och du är grym och helt fantastisk som delar med dig! Woho för dig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nu fick du mig att le! tack!! Jag ska köra på-på-på så får det bli bättre med tiden.

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)