Lösenord

lördag, oktober 08, 2016

Sängliggardag med vantar och massor av choklad

I torsdags när alarmet ringde klockan sju, så sade kroppen bestämt "nej". Det var inte ens ett litet gulligt sådant här "alltså hellre skulle jag stanna kvar i sängen idag.." utan ett rätt och slätt "nej". Det fanns ingen chans i världen att jag skulle ta mig upp ur sängen denna morgon. Jag begrundade dagens föreläsning; "suicidriskbedömning" och kom fram till att om jag nu skulle behöva ta mig till skolan, så skulle de behöva göra en sådan på mig.
Två timmar senare, när jag väl vaknade upp om kom ur sängen, så var min hals öm, mitt ansikte svullet och min kropp uttröttad. Jag tog snabbt av mig linserna (för att undvika ögoninflammation) och kokade varmt te.
Men gladare blev jag, när jag såg att jag fått brev!
Det var min farmor, som varit så snäll och skickat mig ett par torgvantar... Torgvantar är världens bästa vinteruppfinning, i min mening, då de håller varmt men samtidigt stöttar mobilberoende.
Tummen upp på det! (För övrigt var de toksköna och så varma!). 
Dagens lärdom: Min farmor är bättre än din farmor.

I och med att jag kände mig ynklig, stressad, slutkörd, sjuk och allmänt dålig så unnade jag mig att äta obscena mängder choklad. Jag har ju funnit en ny favoritchoklad; Tony's Chocolonely, och redan testat två av smakerna (Caramel Sea Salt och Honey Nougat), och nu ville jag ge mig på de två sistnämnda.
Den vanliga Milk Chocolate och Dark Almond Sea Salt. De var båda kalasgoda, alltså obeskrivligt goda. Moffvänligt goda. Jag tror också det beror på att de är så tjocka. Älskar tjocka chokladkakor.
Till scroll på facebook så fanns inget kvar efter 34 minuter.

Denna dag försökte jag att inte stressa upp mig genom att absolut inte plugga - det gick väl sådär. Jag gick en uppgift gjort till om två veckor, och sedan stannade jag hela dagen i sängen.
Jag sov från och till, såg på den nya serien Swedish Dicks (den får 2,5 av 5 toasters), nya serien Wahlgren's Värld (i och med att jag följer Pernillas podcast, serien får 4 av 5 toasters pga vardagshumor) och sedan åt jag mackor till middag. Och drack te så jag gick på toaletten var tionde minut.

Men imorgon - imorgon får ni höra om storslagenheter!

2 kommentarer :

 1. ÅÅh den där chokladen ser så jäkla god ut. Måste pröva :D

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Måste bara få fråga om du alltså åt 400g choklad i en sittning? Mycket imponerande då jag själv är i samma liga mängdmässigt...
  Håller med också om tonys choklad, god så det förslår och ser till så att odlarna inte får slavlöner heller!¨
  Krya

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)