Lösenord

söndag, oktober 09, 2016

"Hur ska vi nu ta den där tandborstar-selfien?!"

Denna lilla enkla fredag, så fanns det ovanliga storslagenheter på schemat. Ända sedan vår spontant och helt oväntade träff precis innan sommaren, så har vi pratat om att ta itu med att träffas. Äntligen blev det av, och Linnéa tillsammans med Marcus planerade att köra upp till Stockholm en kväll.
Så efter mitt simpass hämtade de upp mig utanför mitt jobb (gullhetsfaktor tusen) och sedan åkte vi och handlade till fredagskvällen. Popcorn, chips, glass, godis och läsk. Standard.
Sedan värmde jag upp Kottis i micron och så myste i alla i soffan.Åt upp chipsen, åt upp popcornen, drack upp läsken...


... och babblade till dess att käkarna nästan gick ur led.Då var det dags för glass! Linnéa valde en karamellglass och jag och Marcus skulle dela på en Cookie Dough (det blev inte mycket dela - jag åt allt).
Mitt i allt ropar Linnéa: "MEN EMELIE, har du redan borstat tänderna?! Hur ska vi då ta den där tandborstar-selfien?!?!"

Det löste jag genom att smyga upp bakom henne utan tandborste i munnen. Det gick så bra så.
Sedan pressade vi alla ned oss i min 120-säng - jag på ena sidan, Marcus upptryckt i springan mot väggen och Linnea tog all plats i mitten. Det såg hon nöjd ut för.


Sedan låg vi och skrattade högt åt att bli matad av sina vänner och hur man som en liten tjej blir en framgångsrik stor sked. Inte förrän vid 3-tiden sade vi "godnatt" - det är allt ovanligt sent för mig!

Oväntade äventyr fortsatte redan dagen därpå....

4 kommentarer :

 1. 2 favoritbloggare i samma inlägg = succé! :D

  SvaraRadera
 2. Hahahaha fyfan va underbart, garvar ihjäl mig när jag läser detta. OCH SAKNAR DIG, så nu tycker jag att du planerar in nästa Nyköpingresa såfort du kommit hem från Paris! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAAA, jag kommer mer än gärna!!! Vill gärna time:a Marcus bara så jag kan åka med honom från S-tälje!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)