Lösenord

måndag, oktober 17, 2016

Hej och hå

Uff, jag vet inte vad jag ska säga...
Det har inte varit ett par bra dagar de senaste dagarna...

Särskilt igår, när jag efter tentastress och allmän oro råkade ut för min simkarriärs vidrigt otrevligaste kund, och när jag kom hem kände jag mig så otroligt förnedrad, nedvärderad och invaliderad. Vanligtvis kan jag hantera bristen på respekt med en axelryckning, men när jag i detta fall redan står och balanserar på bristningsgränsen så orkade jag inte hålla upp mig själv. Kan väl säga att jag var tvungen att dricka flera liter för att behålla vätskebalansen någorlunda intakt igår kväll.
I vilket fall så vill jag säga.. Tack. Tack för era kommentarer, tack för ert stöd, tack för era ord.
Jag vet att jag kommer må bättre - snart. Jag måste bara härda ut dessa tuffa veckor och försöka ta hand om mig själv så gott jag kan under tiden.

Nu ska jag iväg och ha statistik i skolan. Kramas med någon jag litar på. Sedan ska jag hem. Äta en god middag. Mysa ned mig i soffan. (Kanske plugga). Se på en serie.


7 kommentarer :

 1. En mycket sorglig stolpen. Huvudet högt och hälsningar. PS:
  Liksom din klädsel mycket, klädd i overaller du gillar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Katharina! Jag förstår inte riktigt vad du menar? Ja, jag gillar mycket att klä mig i overaller, det borde jag göra oftare. Och tack för din kommentar! :)

   Radera
 2. Styrkekramar till dig underbara fantastiska Emelie ❤️
  Har själv en oerhörd ångest o hög stress inom mig(bla pga ÄS) men att se på dina videos o höra din lugna positiva röst gör att mitt sinne för en stund blir aningen mer rofyllt. Hoppas du har en lugn kväll o att du får sova gott! Var rädd om dig ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, det låter hemskt... Tack för din fina kommentar, och jag blir glad att jag kunna göra något en aning mer positivt...
   Ta hand om dig, fina Helena, och stora kramar! Förhoppningsvis mår vi båda bättre snart.

   Radera
 3. Hoppas det känns bättre snart! Kämpa på och försök att vila riktigt ordentligt. Kram!

  SvaraRadera
 4. Ursäkta mina dåliga Schwedisch.Es inte mitt modersmål och jag lär lite. Jag tror att du är i videon så ledsen och ledsen. Jag hoppas att du förstår mig.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)