Lösenord

lördag, juni 04, 2016

SOMMARLOV! och nya, bländande vita sneakers

Och så äntligen. äntligen. äntligen kom dagen för terminens sista examination! Både jag och Christoffer var rätt dåligt förberedda (mentalt redan utcheckade för ledighet), men kom till skolan för att ha vår presentation om konsultation ändå.  Så här fint var det på institutionen vår sista dag. (Vi fick godkänt).
Efteråt så var jag ba': "SOMMARLOV! :))))"


Och han var ba': "SOMMARLOV! :))"


Och vi ba': "SOMMARLOV!!! :)))"

 

och han ba' "Ta en bild på min cykel! :))))))"... Och sedan så gav vi varandra en puss och sade "hejdå" och "syns imorgon" och allt såntdär man säger till någon man tycker om, och sedan åkte jag in till stan för att fortsätta min skojakt. Alltså SKO-jakt, inte SKOJ-akt. Skojigt var det verkligen inte - jag avskyr att shoppa, har jag märkt.
Jag gick längs Drottningsgatan, som jag inte besökt på flera, flera år. Nu vet jag varför. Folk. Jag gillar inte folk. Folk går för långsamt eller för snabbt och tar plats och pratar högt och STÖR mig. [end of rant].

I alla fall, med min syster som chattråd (jag ville köpa likadana skor jag sett henne ha dagarna tidigare) stod det till slut mellan dessa tre.
Jag ville ha ett par skor som: 1) jag kan gå i flera timmar i Paris med, 2) är vita så att jag kan ha dem på jobbet 3) ser någorlunda bra ut utan konstigt glitter eller annat tjafs. Det vill säga = cleant och snyggt.
Ole, dole, doff, det sista paret var skönast och dem köpte jag! Lika stolt som en nybliven mamma traskade jag hem i mina skor, och de var så vita att folk fick kisa - så mycket bländade de.
Hur som haver. Jag åkte hem, åt halloumi-rester och tog det lugnt i soffan. Packade lite. Städade lite. Var seg. Sedan åt jag en indisk matlåda som är den sista i frysen.
Chicken tikka masala, tillsammans med en halv stekt halloumi, isbergssallad och ett halvt naan. Det var mums.
Sedan såg jag på Masterchef Australia fram till dess att jag var alldeles för trött för att vara vaken. Då sov jag.


4 kommentarer :

 1. Grattis till godkänt,sommarlov och fina skor!(Du får kanske kämpa liite för att behålla den bländande effekten efter några mil på Paris gator 😊)
  Vad gör C i sommar när han inte besöker dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   C kommer nog... cykla, spela, cykla.... Och kanske cykla lite mer?

   Radera
 2. Låter behagligt! (Spela instrument, fotboll, pajas, tennis... etc? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det skulle förvåna mig..!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)