Lösenord

måndag, maj 23, 2016

Vill du se undvika att se smal ut i sommar?På riktigt. Det är vansinne hur vårt samhälle i alla tider försöker få oss att passa in i en viss mall, karva eller stöpa oss in i en särskild form, få oss att dyrka ett visst ideal...

Jag vet inte vad som sjukast - att kvinnan till vänster knappt klassas som "smal" numera, att metoden ger tusentals naturliga sexiga kurvor eller att jag blir tilltalad av ett självständigt, flygande huvud?

Men jag måste medge - lite komiskt är det faktiskt, på samma gång.

6 kommentarer :

 1. Alltså, jag avgudar dig.

  SvaraRadera
 2. haha gud, skrattar och gråter samtidigt!! UUSCH! bra inlägg! värmer en spinkis som får dumma kommentarer jämt. "eller att jag blir tilltalad av ett självständigt, flygande huvud?" HAHA <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera
 3. Först blev mina ögon svarta av ilskan, men sedan kom jag till det självständiga huvudet och började skratta. TACK för den kommentaren! När kompisars kompisar försöker förklara vem jag är utan att komma ihåg mitt namn har två av varandra oberoende sagt "Jo men, du vet, hon den större, hon den lite tjockare, hon den mulliga" (minns inte vilken av fraserna. Vet inte vem jag är surast på just nu liksom.

  Tack för dina kommentarer, jag blir så glad. Jag har verkligen bestämt mig, men inte är det lätt, känslorna finns ju där ändå. Igår höll jag mig hela dagen, men sedan fick maken bära all skit på sina axlar ett tag istället. Puh!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag svarade dig på din blogg!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)