Lösenord

tisdag, maj 03, 2016

Sommar på Psykologiska Institutionen

Igår började den sista kursen innan skolan, nu när både kbt-kursen och ao-kursen lidit mot sitt slut (hallelujah!). Därför känns den här nästkommande Konsultationsmetodiken som ett lek i sandlådan, ungefär, och jag hoppas dessa sista fem veckor kommer glida förbi som på räls....

Jag började dagen med att se ut såhär: fortfarande rödflammig efter morgonens träning men uppiffad och väldigt glad (kan det ha något att göra med att Paris nalkas?!).
 På Psykologiska Institutionen lyste solen med sitt medgivande, och det var både varmt och vindstilla nästintill hela dagen. Helt magiskt!
Det gjorde att i princip hela klassen satt nere vid vattnet vid Kräftriket på lunchrasten, brände sig och odlade nya fräknar. Jag inkluderat.
Gud, så härligt det är. Nu när solen kommer fram (och det kändes som sommar!) så är det verkligen som att man får ny kraft och nytt liv.

Både jag och Christoffer var tvungna att stanna på institutionen från 9 till närmare 18, på grund av diverse skolarbete och klientarbete. När vi kom hem värmde vi upp baguetter, blandade ihop tonfiskröra och åt smörgåsar i soffan framför Game of Thrones. Och peppade inför Paris.

...( som är idag !!!! Klockan 18:05 lyfter planet!!! )

8 kommentarer :

 1. Låter som om studierna gått bra trots/tack vare glass och bullar mm ;-)
  Hoppas på Parisrapport nu! Ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har glass/bullar med studierna att göra? ;)

   Radera
 2. Inköp, tillagning och konsumtion tar upp dyrbar studietid... ;-)

  SvaraRadera
 3. Nä, nu är du ute och cyklar, teruko! Simultankapacitet, vet du! Bullar kan både jäsa och ätas framför böcker. Och godis har en väldigt överkomlig tillagningstid! :)

  SvaraRadera
 4. Ger mig. Men det är klart... tiden i koma då? ;-)

  SvaraRadera
 5. Hur går det med dina studier? Du skriver sällan om tentor, resultat etc? Har du lätt för att lära dig etc? Är det inte mycket litteratur på engelska, sätter du dina tentor på direkten? Nyfiken..en önskan från mig vore lite mer info om studieupplägg etc! ha det super i Paris.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Charlotte! Vill du att jag ska skriva ett längre inlägg om detta när jag kommit hem från Paris? I så fall sätter jag mig ned och gör det så detaljerat jag bara kan!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)