Lösenord

söndag, maj 29, 2016

Simavslutning, videoblogg och plockmat

Denna helg är det avslutning för alla mina simbarn - stora som små. De fåtaliga månadsgamla bebisarna ska växa sig nästan vuxna under sommaren, mina simbarn ska bli decimeter längre och deras simkunskaper kommer öka markant.

Här nedan ser ni snyggingen Marlon som babysimmar.Fredagen bestod därmed av massvis med stoj, plask och diplomutdelning. När jag kom hem på kvällen däckade jag direkt efter att jag intagit tillräckligt mättnadbehov och imorse vaknade jag så pass tidigt att jag till och med hann göra en videoblogg...
Även lördagen bjöd på sommargåvor, och jag blir så-glad-så-glad-så-glad att jag inte kan förstå det! Förutom teckningar, chokladaskar och många tacksamma avskedskramar har jag känt mig uppskattad så-jag-vet-inte-vad, och det är nog den finaste gåvan av allt.

En liten simpojke Dennis (som simmat med mig nu... 2 år?) gav mig denna chokladask med belgisk choklad, och efter ett vilt simpass kunde jag inte vänta på att få komma hem innan jag slet upp asken. Jag slängde mig på den redan på bussen.
Fin belgisk choklad, dessutom, i tio olika smaker. Hallon med vit choklad, karamell, hasselnötsfyllning, apelsinfyllning, kaffefyllning och andra godheter. Innan jag visste ordet av hade jag slukat fyra stycken.
Och dessutom fick jag stora, vackra, rosa rosor av Filip och Emelie, som simmat med mig nu i 4,5 år. .. och de var så fina att jag inte kunde sluta ta kort på dem, ens efter jag gått av bussen.När jag klivit av blev jag däremot uppmött av Christoffer, och vi gick för att handla inför plockmaten på kvällen.. Det skulle bli...
Pulled pork med Christoffers rågsurdegsbaguette, halloumi, barbecue-sås, ost, gurka, cream cheese och jordnötter. Typ lite allt möjligt.

Sedan blev det Gilmore Girls-maraton - och vi har just påbörjat säsong 6 nu! Tänk, snart är den återigen slut. Till efterrätt avslutade vi den ena chokladasken jag påbörjat på bussen, och sedan var jag så trött att jag nästintill somnade i Christoffers knä i soffan.
Innan vi somnade satt vi och räknade ut bekantas gestalt i djurform (alltid lika roligt!!!) innan jag försvann in i en underbart djup sömn. Tror avslutningen gör så med en.

Idag är det sista avslutningen kvar - mina babysimmare på Södermalm. Sedan blir det hem till veckans söndagsdessert!


7 kommentarer :

 1. Grattis till sommarledighet!
  Har det bra trots åskväder i Paris. (Vi är ofta i Parc Monceau där åsknedslaget var... Hemskt! Sånt klarar vi oss utan tack!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är du rädd för åskan och dundret, teruko???? Det trodde jag inte om dig!

   Radera
 2. Gud, jag kände mig lite speciell när du sa att jag som tryckt på play ska ha det bra ^^ :') Du ska också ha det bra! Och det verkar ju bra, belgisk choklad låter inte dumt. Jag är ingen chokladmänniska, men gillar mörka med sprit i. I Alladinasken var körsbärslikören den enda jag tyckte om och den fanns alltid kvar för att alla andra hatar den... och nu har de SLUTAT med den!!! >.< Men kaffefyllning hade jag inte tackat nej till ur din ask!!

  Hur räknar man ut bekantas gestalt i djurform? :O Räkna ut min!!

  Angående tårtan, svarade i min egen blogg av bara farten, så hann jag inte ens smaka den innan den var slut :/ Men enligt utsagor var den underbar ;)

  Min PMS:besvär är i sig inte mindre, men jag har mens mer sällan med mina p-stavar. Så de blir utspridda på ett annat sätt ;)

  Vad du är rar som säger att jag läser och kommenterar engagerat. Jag misstänker att jag är lite bloggnördig och har läsande av bloggar på lika intressenivå som att skriva bloggar. Kanske för att jag är så introvert och inte har ågra kompisar i verkliga livet. Bloggarna kompenserar liksom ;-)

  SvaraRadera
 3. Till skillnad från ovanstående kommentatör är jag en chokladmänniska och säger bara WOW!!!! Om dina simlärarskills kan mätas med den mängden kvantitet och kvalitet på choklad måste du ju vara helt fantastisk!! (Men det visste jag ju i och för sig redan.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, söta du! (är det nu jag ska nämna att jag fick en Anton Berg-ask med dubbellager också???)

   Radera
 4. Woooooow, alltså återigen slås jag av hur lika vi är (börjar bli tjatigt, iknow…)
  Men VET DU (nej hur kan du veta det) hur många videobloggar som jag gjort om bara för att det låter så töntigt på slutet med "Hoppas ni har de bra allihopa" och "Hejsan Allihopa" i början, hahaha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hha, jo, men det är ju verkligen det fånigaste någonsin när man låter så jävla "känd".. xD

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)